Ral-9010 in Annie Sloan Chalk Paint
Ral-9010 in Annie Sloan Chalk Paint

Ral 9010 is de meest zuivere witte kleur in Chalk Paint. Bij Annie Sloan is dat de kleur Pure White. Pure White is de kleur zonder enige toevoeging en is sereen wit. Deze kleur is de kleur die men gebruikt om andere kleuren mee te mengen. Want bij Annie Sloan verf kunt u alle kleuren onderling mengen en zo uw eigen kleurenpalet samen te stellen. Dat maakt verven met Annie Sloan ook zo leuk.

De kleur Annie Sloan krijtverf Pure White

Pure White is een zeer witte verfkleur. Wit is geen kleur maar een tint en vormt een scherp contrast met sterke tinten zoals zwart en antraciet. Daarom veel gebruikt in moderne interieurs. Verder is Annie Sloan Chalk Paint Pure White de kleur om andere kleuren in lichtere tinten te maken door ze met Annie Sloan Chalk Paint Pure White te mengen. Annie Sloan Chalk Paint Pure White de naam zegt het al is de zuiver witte kleur van Annie Sloan. Annie Sloan Chalk Paint Pure White gaat heel goed samen met eigenlijk alle kleuren als je een moderne uitstraling wilt hebben of mooi sereen schoon wit. De ideale kleuren zijn French Linen, Graphite, Athenian Black, Napoleonic Blue, Provence, Old White. Annie Sloan Chalk Paint Pure White is te vergelijken met Ral 9010. Dat is een sereen witte kleur zonder toevoegingen.

Ral 9010 in Annie Sloan verf

RAL-kleuren worden op computerbeeldschermen niet volledig waarheidsgetrouw weergegeven. Gebruik het kleurvoorbeeld op deze pagina zodoende alleen als referentie. Om zeker te zijn van kleuren bestel een Annie Sloan kleurenkaart of kom langs bij ons in de winkel. Bent u op zoek naar warm wit in krijtverf dan heeft u nodig Ral 9001 dat Is Original White bij Annie Sloan. Bent u op zoek naar grijs wit, dat is Ral 9002. Dan komt u bij de kleur Old White van Annie Sloan de meest gebruikte kleur bij Annie Sloan

Veel meer Annie Sloan Pure White voorbeelden kunt u vinden op:

Ral-9010 in Annie Sloan Chalk Paint
Ral-9010 in Annie Sloan Chalk Paint

Shop nu Ral 9010 van Annie Sloan de zuiver witte kleur