Ral 9001 bij Annie Sloan Chalk Paint
Ral 9001 bij Annie Sloan Chalk Paint

Wat is Ral 9001 in Annie Sloan verf

Ral 9001 is de witte kleur met een klein beetje geel in Chalk Paint. Bij Annie Sloan is dat de kleur Original White. Original White is de kleur met een toevoeging van een klein beetje geel kleurpigment. Een andere benaming die men vaak gebruikt voor deze kleur is Cream. Let op bij Annie Sloan is dit een totaal andere kleur. RAL-kleuren worden op computerbeeldschermen niet volledig waarheidsgetrouw weergegeven. Gebruik het kleurvoorbeeld op deze pagina zodoende alleen als referentie. Om zeker te zijn van kleuren bestel een Annie Sloan kleurenkaart of kom langs bij ons in de winkel. Bent u opzoek naar Puur wit dan heeft u nodig Ral 9010 dat is bij Annie Sloan de kleur Pure White. Ral 9002 , grijs wit of Vintage wit is bij Annie Sloan de kleur Old White.

Annie Sloan Chalk Paint Original White is een warm licht romige, zacht wit. Deze witte tint van oude geverfde meubelstukken kan worden gecombineerd met Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue of Antoinette, voor een delicaat oud Frans resultaat. Het gaat heel goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey. De kleur Annie Sloan Chalk Paint Original White gebruikt men heel erg vaak voor deuren en kozijnen omdat de kleur overeenkomt met de ral kleuren die men hier vaak voor gebruikt en dat is Ral 9001. Hiermee is Annie Sloan Chalk Paint Original White het beste te vergelijken.

Voorbeelden Original White

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint Original White van tafels, stoelen, keukens, trappen, muren, vloeren, stoffen stoelen, leer en nog veel meer. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken van Original White op:

Ral 9001 in Annie Sloan verf is de kleur Original White