Prijs Annie Sloan Chalk Paint
Prijs Annie Sloan Chalk Paint

De prijs van Annie Sloan verf is één van de laagste in de markt. Er is geen verf waar u meer vierkante meters mee kunt verven voor dezelfde prijs. Tuurlijk zijn er goedkopere merken, maar als u dan maar 3 vierkante meter kunt verven bent u vele malen duurder uit.

Prijs van Annie Sloan Chalk Paint

  • 1 liter 41,95
  • 120 ml kost 10,95
  • Wax 500 ml 19,95

Verder hebben wij ruim 1600 aanbiedingen met Annie Sloan Chalk Paint.

Wij hebben enorm veel aanbiedingen van Annie Sloan verf

Wij zijn niet alleen een webshop maar ook een winkel waar u 6 dagen per week altijd terecht kunt voor een gedegen en goed advies. U kunt ons dus ook altijd bellen en wij zijn ook bereikbaar voor uw vragen en helpen u graag. Uiteraard bent u altijd zonder afspraak bij ons welkom in de winkel. Een goed advies is bij gebruik belangrijk, daarom proberen wij u op onze sites ook zo duidelijk en helder mogelijk alle informatie te geven over, houtsoorten, technieken en staat er voor alles een handleiding. Wij doen ons werk met enorm veel plezier en willen u graag helpen om het maximale resultaat te halen uit deze geweldige verf Annie Sloan Chalk Paint de beste verf die er is. U hoeft nooit te wachten want wij hebben altijd alles op voorraad en u kunt dus gelijk de volgende dag aan de slag.

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u wat onze klanten allemaal doen met Annie Sloan Chalk Paint. Het leuke van deze pagina is dat er foto’s staan van voor en na zodat u echt de metamorfose kunt zien die je met Annie Sloan Chalk Paint kunt bewerkstelligen. Ook hebben wij een speciale pagina op Pinterest met grote foto's waar de mooiste voorbeelden staan met Annie Sloan Chalk Paint.

Prijs Annie Sloan Chalk Paint
Prijs Annie Sloan Chalk Paint

De beste en goedkoopste Annie Sloan verf aanbiedingen