Polyvine Verniswas Zwart voorbeelden
Polyvine Verniswas Zwart voorbeelden

De voorbeelden van Polyvine Verniswas zwart laten u zien wat je allemaal wel niet kunt doen met Polyvine Verniswas zwart. Op de foto's ziet u dat je het kan gebruiken op de vloer maar ook op je keuken. Maar het kan ook makkelijker op je buitenmeubels, meubels, kast of tafel. Polyvine Verniswas zwart kan je binnen en buiten gebruiken. Dus ook je buiten tafel kan je zonder problemen onder handen nemen met Verniswas. Deze licht grenen vloer is gedaan met Polyvine Verniswas zwart maar dan wat verdunt met Kleurloze Verniswas om de kleur iets lichter te maken. Het is aangebracht en na drie minuten met een droge doek nadat het grootste gedeelte waas ingetrokken uitgewreven. Daarna licht opgeschuurd om alle vezels te verwijderen en er is een laag kleurloos aangebracht. Daarna zijn twee lagen Polyvine Verniswas aangebracht. De keuken is gedaan met enkel Polyvine Verniswas zwart. Je ziet dat het een mooi gevlamd effect geeft op de keukenkastjes. Er zijn twee lagen Verniswas zwart aangebracht en toe één laag Verniswas kleurloos en daarna is de keuken afgewerkt met Decorateursvernis van Poyvine.

Beste Jayne. Dank voor je uitstekende advies en hulp. Door jou ben ik aan de slag gegaan met bijgaand de foto's voor en na. Ben precies 1 uur en 15 minuten bezig geweest met mijn project. Tien minuten geschuurd. Een laag Verniswas zwart en 20 minuten laten drogen toen een laag kleurloos en na 20 minuten nog een keer. Ben echt geweldig blij. Had veel eerder naar je moeten komen.

De kleur Polyvine Verniswas Zwart

De kleur Polyvine Verniswas zwart heeft een extreem goede dekking dat komt uiteraard omdat het de donkerste kleur is. Het is een enorm favoriete kleur en dat is begrijpelijk. Je kan er echt het effect mee creëren van boenwas. Dat gebruikt men vaak om meubelstukken of hout te verouderen en het een brocante look te geven. Hiervoor is Verniswas zwart dus uitermate geschikt. Ook heel erg mooi om over lichte kleuren water gedragen verf aan te brengen. Doe het dan wel met één laag en schuur het daarna wat op voor het mooiste resultaat. Let op de kleur is uiteraard afhankelijk van het aantal lagen Zwart wat je aanbrengt. Je kan kiezen om één laag aan te brengen voor een lichter effect. Je werkt het daarna wel af met twee lagen kleurloos. Breng wel altijd drie lagen aan voor de maximale bescherming. Waarbij je de kleurloze verniswas kan gebruiken.

Voorbeelden van Polyvine Verniswas zwart kunt u vinden op:

Polyvine Verniswas Zwart voorbeelden
Polyvine Verniswas Zwart voorbeelden

Shop nu Polyvine verniswas Zwart