Polyvine Verniswas voorbeelden Notelaar
Polyvine Verniswas voorbeelden Notelaar

De voorbeelden van Polyvine Verniswas Notelaar willen wij u laten zien omdat wij de overtuiging hebben dat het één van de beste producten is die op de markt verkrijgbaar is. De Verniswas is niet alleen te gebruiken op onbehandeld hout maar ook als afwerking van Krijtverf, Kalkverf of Annie Sloan Chalk Paint. En wat bijzonder is je kan het voor zowel binnen als buiten gebruiken. Op je meubels, buiten meubels, trap, vloer of keuken. Bekijk de geweldige resultaten die je met Verniswas Notelaar kan bereiken.

Polyvine Verniswas Notelaar voorbeelden op tafels

Op bijgaande foto's kan je heel mooi zien wat het effect is van Veniswas Notelaar op verschillende ondergronden. Schuur het oppervlak licht op, verwijder stof. En breng de eerste laag dun aan. de haren van het hout zullen licht omhoog komen door het vocht. Als de Verniswas Notelaar droog is schuur je de omhoog gekomen haren met fijn schuurpapier af. En breng je afhankelijk van de kleur die je wilt of een 2e laag Notelaar aan of je brengt een laag kleurloze Verniswas aan. Bij Verniswas breng je altijd drie lagen aan voor de maximale bescherming. De toplagen zijn dus altijd Polyvine kleurloze Verniswas. Voor trappen en vloeren breng je daarna de Polyvine vloervernis aan.

De kleur Polyvine Verniswas Notelaar

Polyvine Notelaar Verniswas is een donkerbruine Verniswas. Met deze was kun je je meubelstuk een mooie donkere bruin geven, zo donker als je zelf wilt door diverse lagen aan te brengen. De houtstructuur blijft alsnog mooi zichtbaar.

Voorbeelden van Polyvine Verniswas kunt u vinden op:

Polyvine Verniswas voorbeelden Notelaar
Polyvine Verniswas voorbeelden Notelaar

Shop nu Polyvine Verniswas Notelaar