Polyvine Verniswas Gouden Den voorbeelden
Polyvine Verniswas Gouden Den voorbeelden

De voorbeelden van Polyvine Verniswas Gouden Den laten u zien hoe sterk de Verniswas Gouden Den wel niet is. De toepassingen van de Verniswas zijn eindeloos. Je kan het gebruiken op tafels, kasten, meubels, steigerhout, buiten meubels, vloeren keukens en nog veel meer. Mits het maar onbehandeld hout is of afgewerkt met water gedragen verf. U kunt Polyvine Verniswas Gouden Den niet aanbrengen op meubels die zijn geverfd met chemische verf.

Voorbeelden verniswas Gouden Den op tafels

Een tafel doen met Verniswas doe je zo, maar als je een hele eetgelegenheid moet doen is het natuurlijk wel even werk. Maar op bovenstaande foto's ziet u wel wat een geweldige uitstraling het geeft en het een hele mooie rustieke inrichting is geworden. Dat allemaal door het afwerken van alle meubels met Verniswas Gouden Den. Wel hebben alle stoelen en tafels een extra afwerking gehad van twee lagen kleurloze Verniswas om het optimaal te beschermen. Want het heeft natuurlijk best wat te verduren. Lees goed onze gebruiksaanwijzing voor het gebruik van Verniswas Gouden Den om tot het allerbeste resultaat te komen.

De kleur Polyvine Verniswas Gouden Den

De kleur Verniswas Gouden Den zegt het eigenlijk al met de naam. Door deze kleur te gebruiken krijgt het meubelstuk een goudbruine gloed. Een mooie kleur, die je houten meubelstuk er natuurlijk uit laat zien. De nerven en houtstructuur komen met deze kleur heel mooi uit. Dat is ook het speciale met Verniswas dat u altijd de nerven en de houtstructuur blijft zien. Verniswas is te gebruiken op alle soorten onbehandeld hout, een was voor alles. Afhankelijk van de oorspronkelijke kleur van het hout kan de uiteindelijke kleur van uw meubel een klein beetje verschillen als het ene meubelstuk bijvoorbeeld van eikenhout gemaakt is en het andere meubelstuk van grenenhout. Bij het gebruik van Verniswas op keukens raden wij u aan het af te werken met Polyvine Decorateursvernis. Bij het gebruik op vloeren of trappen werkt u het af met Polyvine Vloervernis.

Voorbeelden van Polyvine Verniswas Gouden Den kunt u vinden op:

De mooiste voorbeelden van Polyvine Verniswas Gouden Den