Geplaatst op: 22 dec 2017

Piano verven met Annie Sloan verf

Piano verven met Annie Sloan verf is geen enkel probleem. De afgelopen maanden zijn er meerdere klenten geweest die hun piano hebben geverf met de verf van Annie Sloan. Het is natuurlijk ook geweldig om je oude piano uit 1975 een totaal nieuw leven te geven met deze mooie verf. En het is niet heel erg moeilijk. Belangrijk is om goed onze handleiding te volgen en stap voor stap deze goed uit te voeren. Zelfs Verhoog muziek uit Nijkerk gebruikt onze verf om hun piano's weer als nieuw te maken.

Piano verven met Annie Sloan verfPiano verven met Annie Sloan verf

Op bijgaande foto ziet u een piano die door hen is gedaan in de kleur Country Grey. Ze hebben gekozen om de piano af te werken met Annie Sloan Lacquer om het extra duurzaam te maken. Het is echt een geweldig exemplaar om te zien.

Piano verven met Annie Sloan verfPiano verven met Annie Sloan verf

De piano aan de linkerkant ( foto 1) is gedaan door Ria in de kleuren Annie Sloan Old White en Annie Sloan Provence. Beste mensen van de Annie Sloan Chalk Paint, Ik wilde onze bruine piano graag wit verven, maar durfde het niet helemaal aan. Na wat zoeken op Internet kwam ik de verf van Annie Sloan tegen. Na het lezen van de website en het bekijken van de filmpjes was ik om: dit durfde ik wel aan. Ik heb de piano geverfd met de kleur Old White en gebruik gemaakt van de dark wax en de clear wax, en het resultaat is echt super geworden! ( foto rechts)


Bekijk bovenstaande video en je weet precies hoe je het verven van de piano moet aanpakken.

Andere Handleidingen om u te helpen met Annie Sloan Verf

Handleiding meubels met Annie Sloan Verf
Handleiding keukens met Annie Sloan Verf
Handleiding vloeren met Annie Sloan Verf
Handleiding Soft Wax aanbrengen op Annie Sloan Verf
Handleiding Dark Wax aanbrengen op Annie Sloan Verf
Handleiding sjabloneren met Annie Sloan verf
Handleiding stof verven met Annie Sloan Verf
Handleiding stoffen stoelen verven met Annie Sloan Verf
Handleiding Annie Sloan verf kleuren mengen
Handleiding transfer met Annie Sloan Verf
Handleiding verzilveren en vergulden met Annie Sloan
Handleiding Craqueleur
Handleiding Dry Brushing met Annie Sloan Verf
Handleiding marmer look maken
Handleiding Lacquer aanbrengen
Handleiding deuren en kozijnen met Annie Sloan Verf
Handleiding (video) hoe verf ik mijn piano met Annie Sloan

Je kunt niet alleen je piano verven met Annie Sloan verf. Maar je kunt zonder schuren of gronden je meubels, kasten, trappen, vloeren, muren, deuren, kozijnen, stof, stoffen stoelen jij eigenlijk bijna alles verven. Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen annie sloan chalk paint bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op Facebook of op onze Pinterest en Instagram pagina's.

Piano verven met Annie Sloan verf bij de Annie Sloan Chalk Paint specialist