Geplaatst op: 22 dec 2017

Online Annie Sloan Chalk Paint kopen of bestellen

Online Annie Sloan Chalk Paint kopen of bestellen is dat nu wel verstandig ? Dat is een terechte vraag. Als u nu simpel een meubelstuk gaat verven kunt u gewoon onze handleiding lezen en de instructie filmpje bekijken. Want het verven met Annie Sloan Chalk Paint is doordaat u niet hoeft te schuren of te gronden redelijk simpel om te doen. Voor de technisch moeilijkere dingen raden wij u aan altijd een degelijk advies te vregen bij een echte Annie Sloan specialist. 

Online bestellen of kopen

Online bestellen of kopen van Annie Sloan Chalk Paint doe dat bij een betrouwbare partij. Bekijk of ze leveringsvoorwaarden hebben. Lees het gastenboek wat klanten van hen vinden. En last but not least kijk of ze direct uitleveren en de artikelen op voorraad hebben.

Het bestellen online is tegenwoordig veilig wij werken met een zeer grote partij waarbij u online (dmv beveliging en https) volledig veilig uw transacties kunt uitvoeren. U heeft hierdoor ook alle betaalmogelijkheden tot uw beschikking. Als laatste kijk altijd of het officiële Annie Sloan logo op de site staat vermeld helaas is er ook nep Annie Sloan in omloop kijk daarvoor uit. Mocht u nog vragen hebben neem gerust contact met ons op wij helpen u graag. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram pagina's. 

Online Annie Sloan Chalk Paint kopen of bestellen doe dat bij een specialist