Nieuwe producten die het verven met Annie Sloan makkelijker maken
Nieuwe producten die het verven met Annie Sloan makkelijker maken

Nieuwe producten die het verven met Annie Sloan makkelijker maken. Naast Annie Sloan Chalk Paint verkopen wij in de winkel maar ook online een groot aantal artikelen die het verven makkelijker maken. Zo hebben wij de afgelopen weken weer een groot aantal nieuwe artikelen. Nieuw in het assortiment zijn de meng bekers. Speciaal voor het mengen van de kleuren. Eén van de unieke eigenschappen van Annie Sloan Chalk Paint. Ook afdekfolie voor het afdekken van uw vloer tijdens het verven is nieuw. Maar ook zijn een aantal producten goedkoper gemaakt. Zo hebben wij kwast pakketten die nergens in Nederland goedkoper zijn. Ook is recentelijk AfterPay toegevoegd als betaal methode. Zo kunt u bestellen en het morgen in huis hebben en hoeft u pas later te betalen. Wij merken dat klanten het belangrijk vinden dat ons assortiment alles heeft wat u nodig heeft om te kunnen verven. Al deze artikelen kunt u vinden onder de rubriek verfbenodigdheden. Bent u nieuw en heeft u nog nooit met Annie Sloan Chalk Paint gewerkt ? Ga zeker eens rustig kijken wat wij op onze website allemaal te bieden hebben. Zowel qua informatie als producten.

Nieuw zijn de Annie Sloan Chalk Paint 120 ml potjes

Sinds kort zijn de 100 ml potjes Annie Sloan Chalk Paint vervangen door blikjes van 120 ml. Hierdoor kunt u iets meer verven. Maar het grootste voordeel is ze komen zo rechtstreeks van de fabriek en zijn makkelijk af te sluiten. Ga eens naar onze pagina voorbeelden. Daar staan zo veel mooie voorbeelden van klanten wat ze allemaal wel niet gedaan hebben met Annie Sloan verf. Bekijk daarna onze instructie video’s en lees de handleiding.  Dan kunt u ook aan de slag met uw meubels, kast of vloer. Maar u kunt ook uw keuken aanpakken. Ook hiervoor zijn op onze site allemaal pagina’s met voorbeelden te vinden. Zodat u eerst kunt zien wat het resultaat is met Annie Sloan Chalk Paint. 

Belangrijk lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden van trappen bekijken op:

Nieuwe producten die het verven met Annie Sloan makkelijker maken
Nieuwe producten die het verven met Annie Sloan makkelijker maken

Bestel nu nieuwe artikelen van Annie Sloan