Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Geplaatst op: 02 jan 2018

Natuurlijke verf daarom koop je Annie Sloan Chalk Paint

Natuurlijke verf of niet u staat er vast niet bij stil wat u nu precies koopt. Toch is er recentelijk uitgebreid onderzoek gedaan naar verf en de gezondheidsconsequenties daarvan. Toch goed om misschien eens bij stil te staan. Verf is een product dat iedereen kent en wel eens (heeft) gebruikt. Toch steekt er heel wat technologie achter een potje verf. Een verf kan bestaan uit 20 tot 60 verschillende chemische stoffen. Sommige verfbestanddelen zijn onschuldig, andere kunnen echter schadelijk zijn voor de gezondheid. Bijna iedere verf bestaat uit bindmiddel, Oplos en verdunningsmiddel, pigment en vulstoffen en diverse hulpstoffen. Dit is om de verf te optimaliseren waarbij zeker gezondheid niet al te hoog in het vaandel staat.

Annie Sloan verf is veilig ook voor kinderen

U merkt dat als u gaat verven door de stank en penetrante lucht die de verf geeft die wel 10 tot 14 dagen in uw huis kan blijven hangen. Dat is de reden dat het onverstandig is om in kinderkamers te schilderen als kinderen daar slapen, want dat kan gezondheidsrisico's met zich meebrengen.

Natuurlijke verf Annie Sloan Chalk Paint

Natuurlijke verf Annie Sloan Chalk Paint


Dit is een extra reden om met Annie Sloan Chalk Paint te werken. De Chalk Paint van Annie Sloan is een natuurlijk product en het is geurloos. Hierdoor kunt u veilig in huis werken zonder last te hebben van die vervelende lucht. U merkt het zelfs niet eens als u partner in het huis aan het verven is. Hierdoor kan iedereen lekker slapen zonder hoofdpijn.

Voorbeelden van Annie Sloan verf

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint let vooral op dat men het vaak gebruikt voor kinderbedjes, boxen, kinderkamers etc. U begrijpt nu waarom. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen.

U kunt ons ook volgen op:

Natuurlijke verf koop je bij Shabby Treats in Nijkerk