Nadelen Krijtverf
Nadelen Krijtverf

Nadelen krijtverf zijn er maar zijn er ook nadelen aan Annie Sloan verf

Nadelen krijtverf zijn er best een aantal. Het grootste nadeel is dat je moet schuren omdat anders de hechting onvoldoende is. Maar het grootste nadeel van krijtverf is dat je kringen krijgt. Hoe kom dat ? Bij krijtverf ligt de wax op de verf. Daar zal de wax uitharden. Het ligt dus op de verf. Bij warm weer snapt u, zal het zachter worden en trekt het stof aan. Bij hete kopjes zal de wax gelijk smelten en heeft u kringen in de wax en die krijgt u er ook niet meer uit.

Dat zijn de grootste voordelen van Annie Sloan

U hoeft niet te schuren de hechtingskracht is zo goed dat dit niet nodig is. Maar het grootste voordeel is dat bij Annie Sloan de wax in de verf trekt. Dat zal twee dagen duren en dan is de wax opgenomen door de verf. Het vormt een eenheid met de verf en zal keihard worden. Doordat het niet op de verf ligt kunnen er geen kringen ontstaan en kunt u het probleemloos schoonmaken.

Maar wat zijn dan nadelen van Annie Sloan

Het allergrootste nadeel van Annie Sloan Chalk Paint is dat je op zoveel ondergronden kan verven dat je niet weet bij welk project je moet beginnen. De verf is zo goed dat mensen het niet kunnen geloven. Ja en dan is dus je grote voordeel ook je nadeel. Ga ik stof verven, stoffen stoelen, mijn muren, meubels, keuken, plavuizen, tegels, vloer of trap, of begin ik met mijn fotolijstjes, schilderijen of kandelaars of misschien toch met mijn terracotta potjes. De mogelijkheden zijn er zoveel dat het net een grote snoepdoos is en het moeilijk is om te kiezen. Nadelen bij Annie Sloan zijn er ook, bij Annie Sloan Chalk Paint moet je namelijk wel goed verdiepen in wat je doet, als je toch gaat schuren op hard hout dan kan ook bij Annie Sloan Chalk Paint het hout gaan bloeden en krijg je vlekken maar eerlijk dat zijn geen nadelen. Dat zal bij iedere natuurlijke verf gebeuren bij krijtverf, kalkverf en ook bij Chalk Paint .Het grootste nadeel van Annie Sloan verf is dat het eigenlijk bijna alles kan. Maar dat je dan wel goed moet lezen hoe je het moet doen. Want het verven van een vloer is anders dan stof of leer. Maar op onze site kunt u alles lezen en komt u er niet uit bel of mail ons dan helpen wij u verder.

Lees goed de handleidingen over Annie Sloan verf

Lees goed de handleidingen dan voorkom je problemen. Voor alles staat er een handleiding op onze site. Nadelen van krijtverf en Chalk Paint zijn dat je nooit over olie heen kan verven. Annie Sloan Chalk Paint is net zo als krijtverf een waterverf en helaas blijft olie drijven op water, dus als je over olie heen gaat verven pakt het echt niet.

Annie Sloan verf is net een snoepwinkel zoveel mogelijkheden

Er zijn zoveel kleuren dat kiezen moeilijk is al die kleuren kan je in het echt zien in onze winkel. Helaas kan ik niet veel nadelen over Annie Sloan Chalk Paint bedenken. Het is misschien te makkelijk voor veel mensen want ja als kinderen van drie jaar er al mee kunnen verven is het geen kuststukje natuurlijk. Want zonder schuren en gronden kan iedereen een goed resultaat halen. Misschien is dat wel het grootste nadeel van Annie Sloan Chalk Paint iedereen kan het en tja dan ben je niet meer exclusief.

Voorbeelden Annie Sloan verf

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint van tafels, stoelen, keukens, trappen, muren, vloeren, stoffen stoelen, leer en nog veel meer. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen.

Iedereen kan verven met Annie Sloan verf