Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Geplaatst op: 03 jan 2018

Matte krijtverf bestaat die

Matte krijtverf is een woord wat je vaak voorbij ziet komen. Maar bestaan er dan ook andere krijtverven dan mat. Ja dat klopt, krijtverf heeft van nature een matte uitstraling en heeft een structuur, dat is ook de reden dat heel erg veel mensen heel bewust kiezen voor deze verf. Maar krijtverf hoeft zeker niet altijd een matte krijtverf te zijn, want je kan krijtverf afwerken op diverse manieren waardoor je ook een hele moderne of retro uitstraling kunt krijgen met dezelfde verf.

De Chalk Paint van Annie Sloan werk je altijd af op meubels met een hele dunnen laag Annie Sloan Soft Wax. Deze wax trekt in de verf en hierdoor is de bovenlaag na het uitharden hard en waterafstotend zodat je het zo kan afnemen met een doekje en zelfs met een sopje. Bij vloeren doe je dat met een matte vernis waardoor de uitstraling van de matte Chalk Paint blijft bestaan.

Krijtverf met hoogglans kan ook bij Annie Sloan Chalk Paint

Je kan de Annie Sloan Chalk Paint ook afwerken met soft wax en na 24 uur helemaal uitboenen. Hierdoor ga je de toplaag van de verf feitelijk polijsten waardoor deze gaat glimmen. Dit is iets wat steeds meer mensen doen bijvoorbeeld voor het verven van deuren, kozijnen of vensterbanken, maar ook om meubels te maken met een moderne look. Het grote voordeel hiervan is dat je in het huis deuren en kozijnen kan afwerken op een goedkopere manier dan met normale verf. En dat je niet zit met een geweldige stank voor een paar weken in je huis want Annie Sloan Chalk Paint is reukloos. Wilt u nog veel meer mooie creaties bekijken die gemaakt zijn met matte krijtverf kijk dan op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan of op onze Facebookpagina of wilt u de video's bekijken met alle handleidingen ga dan naar ons YouTube kanaal.

U kunt ons ook volgen op:

Matte krijtverf koop je niet bij ons wel Annie Sloan Chalk Paint