Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Geplaatst op: 30 aug 2016

Marmer effect met Annie Sloan Chalk Paint de handleiding

Marmer effect met Annie Sloan Chalk Paint bereik je door bijvoorbeeld een tafeltje te verven in een donkere kleur. Gebruik hierbij bijvoorbeeld Aubusson Blue of Annie Sloan Olive. Deze kleur breng je aan in één laag verf. Dus geen twee lagen zoals normaal.

Marmer effect met Annie Sloan Chalk Paint

Marmer effect met Annie Sloan Chalk Paint


Na het verven van de basis laag die je hebt aangebracht meng je Annie Sloan Old White met Annie Sloan decoupage lijm. In ongeveer gelijke hoeveelheden in een verfbakje. Dit mengsel breng je aan op de basis laag met een droge schone ovale kwast. Hierbij verdeel je de verf zo dat hij doorzichtig blijft en je de basiskleur er doorheen kunt zien. Na het aanbrengen rol je direct met een droge verfroller over het aangebrachte mengsel. Zodat dit gelijkmatig verdeeld wordt. Pak na het rollen ( als het nog nat is) een kleine platte penseel en doop die in de brand spiritus. En breng spetters aan op de oppervlakte. Hierdoor ontstaan er snel ronde vlekken. Ook al zie je ze in het begin nog niet direct. Gebruik een droge verfroller en rol zacht maar stevig over de gehele oppervlakte. Hierdoor zal de verf loslaten waar de spiritus is aangebracht.

Marmer effect met Annie Sloan Chalk Paint

Marmer effect met Annie Sloan Chalk Paint


Jonathon Marc Mendes is een van de Painters in Residence die Annie Sloan en heeft de twee kastjes boven gemaakt, zoals u ziet het lijkt 100% marmer en er is echt niet te zien dat dit met verf is gedaan.

Annie Sloan verf heeft eindeloze mogelijkheden

Rol er diverse keren overheen om de maximale hoeveelheid verf weg te halen. Pas wel op als je dit te vaak doet gaan de ringen in elkaar overlopen en dat is niet wat je wilt.  Als het droog is verdun je Old White met water zodat je spetters mee kunt maken. Sprenkel de spetters op een aantal plaatsen op de oppervlakte. Met een schone roller ga je de witte plekken goed verdelen over de oppervlakte. Laat het hierna goed drogen voor minimaal twaalf uur en dan werk je het af met Soft Wax. Om het maximale resultaat te bereiken wrijf je de Soft Wax na vier en twintig uur volledig uit met een droge katoenen doen om een echte glans te bereiken. Je zult versteld zijn van het eindresultaat. Je kan zo veel mooie dingen doen met Annie Sloan Chalk Paint die je allemaal kunt vinden op onze site.

Andere Handleidingen om u te helpen met Annie Sloan Verf

Handleiding meubels met Annie Sloan Verf
Handleiding keukens met Annie Sloan Verf
Handleiding vloeren met Annie Sloan Verf
Handleiding Soft Wax aanbrengen op Annie Sloan Verf
Handleiding Dark Wax aanbrengen op Annie Sloan Verf
Handleiding sjabloneren met Annie Sloan verf
Handleiding stof verven met Annie Sloan Verf
Handleiding stoffen stoelen verven met Annie Sloan Verf
Handleiding Annie Sloan verf kleuren mengen
Handleiding transfer met Annie Sloan Verf
Handleiding verzilveren en vergulden met Annie Sloan
Handleiding Craqueleur
Handleiding Dry Brushing met Annie Sloan Verf
Handleiding marmer look maken
Handleiding Lacquer aanbrengen
Handleiding deuren en kozijnen met Annie Sloan Verf
Handleiding (video) hoe verf ik mijn piano met Annie Sloan

Annie Sloan voorbeelden

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint.Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op:

Marmer effect met Annie Sloan Chalk Paint en hoe u het moet maken