Kwasten voor Annie Sloan Chalk Paint koop je bij de specialist 

 

Kwasten voor krijtverf zijn belangrijk om te komen tot een goed resultaat. Maar voordat u een kwast gaat aanschaffen is het belangrijk om te weten waar u op kwasten voor annie sloan chalk paintmoet letten en wat goede kwasten zijn voor Chalk Paint. Allereerst moet u weten dat er twee soorten kwasten zijn, die met donkere en die met lichte haren. De kwasten met donkere haren zijn voor hoogglans en glansverf. Dat zijn kwasten die u schoonmaakt met wasbenzine, spiritus of tinner. Dat is iets wat u nooit moet doen met een kwast die is gemaakt voor natuurlijke verf. Kwasten voor natuurlijke verf hebben als kenmerk dat ze lichte haren hebben en bij ons zijn dat allemaal kwasten met varkenshaar. Deze kwasten maakt u schoon met water, goed uitspoelen en droog wegleggen. U kunt ze dan later zo weer voor een andere kleur gebruiken. Deze kwasten moet u nooit schoonmaken met spiritus of soortgelijke middelen. Dat is slecht voor de kwast maar het kan ook vlekken geven in de Chalk Paint en dat is iets wat u uiteraard niet wilt. Als u dus werkt met krijtverf en zeker die van Annie Sloan gebruikt u een kwast met witte haren.

 

Platte kwasten met lichte haren

 

Wij hebben de kwasten in 4 verschillende formaten. De 25 millimeter kwasten gebruikt men vaak om vanuit de proefpotjes te schilderen of voor heel fijn werk. De 30 millimeter kwasten zijn vaak voor ornamenten of gedraaide poten waar u moeilijk bij kunt. Dan zijn er de veertig en vijftig millimeter kwasten die zijn uitermate handig voor uw meubels of het verven van kasten. Deze kwasten zijn niet duur en van uitstekende kwaliteit en u kunt er een goed resultaat mee bereiken. Maar u moet zich realiseren dat u bij een platte kwast altijd de strijkrichting van de kwast zal blijven zien. Niet voor niets zal u nooit een schilder zien met een platte kwast, maar die zal altijd werken met een ronde kwast omdat u daar een veel beter resultaat mee kunt bereiken.

 

Kwasten van Annie Sloan

 

Kwasten van Annie Sloan zijn voor de echte liefhebber. U kunt doordat de kwasten kwasten voor annie sloan chalk paintrond zijn kruislings verven waardoor u een gelijkmatiger resultaat krijgt dan bij platte kwasten. Verder is het varkenshaar flinterdun en bestaat de kwast uit veel meer haren dat merkt u gelijk bij het verven. Deze kwasten zijn ook uitermate handig als u stof wilt verven, omdat u dat doet door het tamponeren van de stof. Nou ben ik iemand die enorm geniet van verven en het mist als ik het even niet gedaan heb. Ik heb mezelf dus de kwasten van Annie Sloan kado gedaan de kwast nr 8 van Annie Sloan en de kwast nr 12 van Annie Sloan en verleden week ook de kwast nr 16 van Annie Sloan. Omdat wij begrijpen dat ook u graag met het allerbeste materiaal wilt werken hebben wij deze drie kwasten speciaal in de aanbieding gedaan. U zult merken dit is een aanschaf waar u jarenlang plezier van heeft. Kwasten moet u altijd schoonmaken met water en ophangen. Nooit in het water zetten dan gaan ze roesten. Handig is om de haren door een elastiekje bij elkaar te houden als de kwast droog is heeft u weer een nieuwe kwast. Als u op deze manier voor uw Annie Sloan kwasten zorgt zult u er jaren plezier van hebben.

 

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u alvast zien wat voor mooie dingen klanten maken met mooie voorbeelden. Het leuke van deze pagina is dat er foto’s staan van voor en na zodat u echt de metamorfose kunt zien die je met Annie Sloan Chalk Paint kunt bewerkstelligen.

 

 

Wilt u nog veel meer mooie creaties bekijken die gemaakt zijn met Annie Sloan Chalk Paint kijk dan op onze Facebookpagina of wilt u de video's bekijken met alle handleidingen ga dan naar ons YouTube kanaal.

  

U kunt ons ook volgen op:  Google+  Facebook  Twitter  You Tube  Pinterest Instagram

 

Kwasten voor Annie Sloan Chalk Paint bij de Annie Sloan specialist