Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Geplaatst op: 03 jan 2018

Krijtverf prijs in vergelijking met Annie Sloan Chalk Paint

Krijtverf prijs is een veel besproken onderwerp. Wat kost krijtverf is vaak één van de eerste vragen van veel nieuwe klanten. En wij begrijpen wel dat mensen zeker in deze tijd als één van de eerste dingen vragen naar de prijs van krijtverf. Toch is het niet verstandig om te kijken naar de prijs van krijtverf en waarom dat is wil ik u graag uitleggen. Om de juiste prijs te bepalen is het verstandig om eerst te kijken naar een aantal zaken.

Kijk eerst wat kan ik verven met krijtverf

Bij Annie Sloan Chalk Paint krijgt u een uitermate duurzaam resultaat, u kunt de verf nadat deze is afgewerkt gewoon schoonmaken met water. U kunt het gebruiken voor stof, meubels, trappen, vloeren, keukens, tegels, plavuizen, vloeren en nog veel meer al deze toepassingen kunt u vinden op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan. Naast de toepassingen van krijtverf is het belangrijk om te kijken hoeveel vierkante meter kan ik verven met 1 liter krijtverf.

Kijk goed hoeveel kan ik verven met 1 liter krijtverf

Bij de meeste merken ligt dat rond zes a zeven meter en sta niet vreemd te kijken als één liter 45 Euro kost. Iedere meter verven kost u dan zes á zeven euro. Bij Annie Sloan Chalk Paint kunt u met één liter dertien vierkante meter verven en dat brengt u kostprijs per vierkante meter op ongeveer twee euro en zeventig cent. De krijtverf prijs moet u dus vooral niet bekijken per liter, maar kijk wat de toepassingen zijn, hoeveel vierkante meter u er mee kunt verven en u zult tot de conclusie komen dat de prijs van Annie Sloan Chalk Paint de goedkoopste en beste keus is die u kunt maken.

Annie Sloan voorbeelden

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint van tafels, stoelen, keukens, trappen, muren, vloeren, stoffen stoelen, leer en nog veel meer. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op:

Krijtverf prijs per vierkante meter ten opzichte van Annie Sloan Chalk Paint