Krijtverf prijs
Krijtverf prijs

Krijtverf prijs is een veel besproken onderwerp. Wat kost krijtverf is vaak één van de eerste vragen van veel nieuwe klanten. En wij begrijpen wel dat mensen zeker in deze tijd als één van de eerste dingen vragen naar de prijs van krijtverf. Toch is het niet verstandig om te kijken naar de prijs van krijtverf en waarom dat is wil ik u graag uitleggen. Om de juiste prijs te bepalen is het verstandig om eerst te kijken naar een aantal zaken.

Kijk eerst wat kan ik verven met krijtverf

Bij Annie Sloan Chalk Paint krijgt u een uitermate duurzaam resultaat, u kunt de verf nadat deze is afgewerkt gewoon schoonmaken met water. U kunt het gebruiken voor stof, meubels, trappen, vloeren, keukens, tegels, plavuizen, vloeren en nog veel meer al deze toepassingen kunt u vinden op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan. Naast de toepassingen van krijtverf is het belangrijk om te kijken hoeveel vierkante meter kan ik verven met 1 liter krijtverf.

Kijk goed hoeveel kan ik verven met 1 liter krijtverf

Bij de meeste merken ligt dat rond zes a zeven meter en sta niet vreemd te kijken als één liter 50 Euro kost. Iedere meter verven kost u dan zes á zeven euro. Bij Annie Sloan Chalk Paint kunt u met één liter dertien vierkante meter verven en dat brengt u kostprijs per vierkante meter op minder dan drie Euro per vierkante meter. De krijtverf prijs moet u dus vooral niet bekijken per liter, maar kijk wat de toepassingen zijn, hoeveel vierkante meter u er mee kunt verven en u zult tot de conclusie komen dat de prijs van Annie Sloan Chalk Paint de goedkoopste en beste keus is die u kunt maken.

Krijtverf prijs
Krijtverf prijs
Krijtverf prijs
Krijtverf prijs

Tip voor het bepalen of u de goede krijtverf heeft gekocht

De makkelijkste manier om te kijken of u een goede verf heeft gekocht is de volgende, U bent het vast met mij eens dat 1 liter water 1 kilo weegt. Als u dan een krijtverf koopt die maar 1.3 kilo weegt en ik zal de naam niet noemen. Maar de winkel begint met en A. Hoeveel vierkante meter denkt u dan te kunnen verven. Niet erg veel kan ik u vertellen. Want er zit maar 200 gram kleurpigment in. De liter verf krijtverf is misschien goedkoop. Maar eerlijk u kunt er weinig mee. Bij Annie Sloan weegt i liter Graphite bijna 3 kilo. Dat is dus 2 kilo aan kleurpigment. Het zal u vast niet verbazen dat je daar enorm veel vierkante meters mee kunt verven. Daarom moet u niet kijken wat 1 liter kost. maar neem het blik in uw hand en kijk naar het gewicht. Dat is de reden dan Annie Sloan verf de allergoedkoopste verf is die er is. Er is geen verf waar u meer vierkante meters mee kunt verven dan met Annie Sloan verf. Bij goedkope soorten krijtverf heeft u misschien wel drie liter krijtverf nodig om hetzelfde aantal vierkante meters te verven als met 1 liter Annie Sloan. Beter kan ik u niet uitleggen waarom Annie Sloan verf de goedkoopste krijtverf die er is.

Annie Sloan voorbeelden

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint van tafels, stoelen, keukens, trappen, muren, vloeren, stoffen stoelen, leer en nog veel meer. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op:

Krijtverf prijs
Krijtverf prijs

Bestel nu de beste en goedkoopste krijtverf die van Annie Sloan