Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Geplaatst op: 29 aug 2016

Knutselen met Annie Sloan Chalk Paint en je maakt de mooiste dingen

Knutselen met Annie Sloan Chalk Paint is geweldig leuk omdat je de mooiste dingen kunt maken. Je kan Annie Sloan namelijk gebruiken op bijna alle ondergronden. Zo kan je glas verven, maar ook leren laarzen zoals je ziet ( is een vaas van gemaakt). Maar je kan ook vogelhuisjes maken in alle kleuren. Een speciale hondenmand. Verven op Canvas. Hier laten we je allemaal zien wat mogelijk is. dat is natuurlijk maar heel beperkt want wij hebben duizenden foto's online staan en hebben er een beperkt aantal hier voor u neer gezet.

Knutselen met Annie Sloan Chalk Paint

Knutselen met Annie Sloan Chalk Paint


Zo zie je op de foto links dat je van een vaasje van 0,10 cent iets heel speciaals kan maken met transfer en craqueleur en wat Dark Wax. Deze technieken staan allemaal beschreven op onze site. Ook op canvas kan je met Transfer de mooiste dingen maken en zelfs afdrukken op Canvas.

Knutselen met Annie Sloan Chalk Paint

Knutselen met Annie Sloan Chalk Paint


Maar je kan ook lekker met de kinderen aan de gang de verf is namelijk reukloos en heeft geen oplosmiddelen dus de kinderen kunnen ook heerlijk knutselen met Annie Sloan Chalk Paint. Vogelhuisjes maken is een hobby van Ingrid en ze maakt ze in alle kleuren van Annie Sloan. 

Knutselen met Annie Sloan Chalk Paint

Knutselen met Annie Sloan Chalk Paint


Maar je kan ook een stapje verder gaan en stof verven met Annie Sloan Chalk Paint. En zo zijn er eindeloos veel voorbeelden, wat denk je van stoffen stoelen verven, of je piano. Annie Sloan is gewoon een geweldig leuke hobby. Heb jij het nog niet ontdekt probeer het gewoon eens. Bekijk alle geweldige voorbeelden wat je allemaal wel niet kan met Annie Sloan en dan ga je lekker aan de slag. iedereen kan het. Voorbeelden kan je vinden op onze pagina meubels met Annie Sloan Chalk Paint. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op:

Knutselen met Annie Sloan Chalk Paint een geweldige hobby