Knutselen met Annie Sloan Chalk Paint
Knutselen met Annie Sloan Chalk Paint

Knutselen met Annie Sloan Chalk Paint is geweldig leuk omdat je de mooiste dingen kunt maken. Je kan Annie Sloan namelijk gebruiken op bijna alle ondergronden. Zo kan je glas verven, maar ook leren laarzen zoals je ziet ( is een vaas van gemaakt). Maar je kan ook vogelhuisjes maken in alle kleuren. Een speciale hondenmand. Verven op Canvas. Hier laten we je allemaal zien wat mogelijk is. dat is natuurlijk maar heel beperkt want wij hebben duizenden foto's online staan en hebben er een beperkt aantal hier voor u neer gezet.

Voorbeelden van leuke dingen die je kan doen met Annie Sloan verf

Zo zie je op deze foto dat je van een vaasje van 0,10 cent iets heel speciaals kan maken met transfer en craqueleur en wat Dark Wax. Deze technieken staan allemaal beschreven op onze site. Ook op canvas kan je met Transfer de mooiste dingen maken en zelfs afdrukken op Canvas.

Maar je kan ook lekker met de kinderen aan de gang de verf is namelijk reukloos en heeft geen oplosmiddelen dus de kinderen kunnen ook heerlijk knutselen met Annie Sloan Chalk Paint. Vogelhuisjes maken is een hobby van Ingrid en ze maakt ze in alle kleuren van Annie Sloan. 

Knutselen met Annie Sloan Chalk Paint
Knutselen met Annie Sloan Chalk Paint
Knutselen met Annie Sloan Chalk Paint
Knutselen met Annie Sloan Chalk Paint

Zelfs je lakens - kussens of gordijnen kan je verven

Maar je kan ook een stapje verder gaan en stof verven met Annie Sloan Chalk Paint. En zo zijn er eindeloos veel voorbeelden, wat denk je van stoffen stoelen verven, of je piano. Annie Sloan is gewoon een geweldig leuke hobby. Heb jij het nog niet ontdekt probeer het gewoon eens. Bekijk alle geweldige voorbeelden wat je allemaal wel niet kan met Annie Sloan en dan ga je lekker aan de slag. iedereen kan het. Voorbeelden kan je vinden op onze pagina meubels met Annie Sloan Chalk Paint. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op:

Knutselen met Annie Sloan Chalk Paint een geweldige hobby