INGspiration
INGspiration

Wij komen met héél veel bijzondere mensen in contact en Ingrid met haar bedrijf INGspiration is daar één van. Ze maakt de allermooiste dingen met Annie Sloan Chalk Paint dus goed om haar eens beter te leren kennen. “Mag ik me even voorstellen, mijn naam is Ingrid Krol en ik heb een passie voor het restylen van brocante meubels, lampen en andere interieur accessoires “. 

INGspiration maakt de mooiste creaties

Die passie is begonnen een aantal jaren geleden, ik was mijn meubels zat, wilde dolgraag mijn inrichting veranderen. Alleen vond ik het eigenlijk zonde om mijn mooie meubels zomaar weg te doen, omdat de vorm en het materiaal echt te mooi was. Via een goede vriend kwam ik bij Annie Sloan Chalk Paint terecht en wat ik vond op:

, maakte me enthousiast en dacht, als ik mijn meubels nou te gek ga proberen te maken met Chalk Paint, heb ik unieke meubels, zoals ik ze graag wil hebben in mijn huis staan.

Annie Sloan Honfleur in blackwash om een mooie ijzerlook te maken. Bloemaccenten in Provence en Barcelona Orange. Kap in Annie Sloan Honfleur met blackwash.

Op zoek naar Annie Sloan Chalk Paint kwam ik terecht op de website van Shabbytreats in Nijkerk, ik zocht mijn kleuren op die graag wilde en kreeg goed advies van Jayne, hoe ik de verf het beste kon gebruiken en in verschillende situaties moet afwerken. Ze hielp mij met de mogelijk die er waren om het eindelijke resultaat nog mooier en verfijnder te krijgen. Ik ging aan de slag met kast nummer één, best spannend gewoon een kwast op je kast zetten, want stel nou dat het mislukt. Maar achteraf viel dat allemaal mee, mijn eerste kast werd een plaatje, ik stuurde trots mijn foto’s naar Shabbytreats en kreeg complimenten dat het prachtig was geworden. Vroegen zelfs of ze die mochten posten op hun website. Nou dat was kast één en mijn nieuwe hobby was een feit, dit is zo leuk om te doen, ik kan al mijn creativiteit uitleven op een meubel wat een beetje te oud bollig is geworden en door de Annie Sloan Chalk Paint nu een hele toffe kast is. Je voelt hem al, kast twee was aan de beurt met weer leuke nieuwe technieken, nieuwe kleuren, zo ging het door tot ik alle kasten in huis helemaal naar mijn eigen smaak had gemaakt. Toen was er niks meer in huis om te restylen en kwam ik op de gedachte om mijn eigen bedrijfje op te zetten, INGspiration werd een feit. Ik vind het zo zonde dat mooie oude meubels van super kwaliteit en vergeet het vakmanschap van de meubelmaker niet, zomaar te laten verdwijnen op de vuilnisbelt, een kast, lamp en noem het maar op in een nieuw jasje verandert in een uniek meubel en gaat zo nog jaren mee. Op deze manier kan ik helpen aan een schonere planeet en blijven de kunstwerken van meubelmakers behouden voor de toekomst. Een uniek meubel in je kamer is toch een echte eyecatcher. Nog steeds ben ik blij met de complimenten van Jayne na mijn eerste kast, ze heeft me zo uiteindelijk een zetje gegeven om te komen tot mijn mooie bedrijfje INGspiration. Graag laat ik jullie een aantal meubels zien die ik de afgelopen tijd heb gemaakt. De buitenkant van de kast is gedaan in Annie Sloan Provence, met een beetje black wax. De binnenkant Annie Sloan Oxford Navy en de Binnenkant van de lades in Annie Sloan Oxford Navy

INGspiration
INGspiration
INGspiration
INGspiration

Annie Sloan Oxford Navy met als afwerking Annie Sloan Gilding Wax Silver

Onderstaande creaties zijn allemaal gedaan door INGspiration

INGspiration
INGspiration
INGspiration
INGspiration
INGspiration
INGspiration
INGspiration
INGspiration
INGspiration
INGspiration
INGspiration
INGspiration

Maak net zo als INGspiration de mooiste creaties met Annie Sloan Verf