Ikea meubels verven met Annie Sloan verf

 

ikea meubels verven met annie sloan verfIkea meubels verven met Annie Sloan Chalk Paint kan dat ook ? Zo krijgen wij dagelijks vragen of je Ikea meubels kan verven, MDF, muren, vloeren, trappen, keukens, kasten, glas, plastic, metaal, stof en ja het antwoord op alles is ja. Bij Ikea meubels is het niet anders dan bij andere materialen. Heel erg goed ontvetten met ST Marc . Daarna twee keer dun verven en afwerken ikea meubels verven met annie sloan verfmet Clear Wax. Eigenlijk gewoon goed onze handleiding volgen. Wat nog wel belangrijk is bij Ikea meubels verven is dat de randen vaak een scherpe hoek hebben van 90 graden. Het is verstandig om deze randen één keer extra te verven met een kwast om daar wat extra verf aan te brengen. Als u namelijk gaat af waxen dan hebben deze randen wat extra verf om de wax op te nemen en zijn ze sterker. Deze hoeken zijn namelijk uw zwakste plek ( bij het stoten van uw meubel tafel of stoel). Op onze site kunt u duizenden foto's vinden wat mensen allemaal wel niet hebben gedaan met Annie Sloan Chalk Paint, vaak onterecht Annie Sloan krijtverf genoemd. Een pagina met enorm veel foto's is meubels met Chalk Paint van Annie Sloan.Want krijtverf heeft bij lange na niet de mogelijkheden die Annie Sloan verf u te bieden heeft. Niet schuren, niet gronden, afneembaar met water en een sopje en aan te brengen op bijna alle materialen. En voor onze echte ikea meubels verven met annie sloan verfliefhebbers misschien wel de leukste eigenschap u kunt alle kleuren onderling mengen.

 

Voor heel erg veel leuke foto's kunt u ook terecht op onze Facebookpagina of op Pinterest, u kunt hiervoor de link onderaan de pagina gebruiken.

 

Op de foto rechts zie je foto'svan Hanneke die schreef "van vergeelde Ikea meubels naar een landelijke look van Old White en een zelf gemengde kleur grijs. Bedankt voor de fantastisch snelle levering en het wax advies wat jullie mij hebben gegeven. Liefs Hanneke "

 

 

 

 

U kunt ons ook volgen op:   Google+        Facebook        Twitter        You Tube        Pinterest 

 

 

Ikea meubels verven met Annie Sloan verf bij de Annie Sloan specialist