Hoeveel Annie Sloan Chalk Paint heb ik nodig
Hoeveel Annie Sloan Chalk Paint heb ik nodig

Hoeveel Annie Sloan Chalk Paint heb ik nodig voor mijn kast of tafel

Hoeveel Annie Sloan Chalk Paint heb ik nodig. Wat kan ik verven met één liter Annie Sloan Chalk Paint. Deze vragen krijgen wij dagelijks en wij leggen dan altijd uit dat u wel twaalf tot dertien vierkante meter kunt verven met één liter. Dat u véél meer kunt verven met Annie Sloan Chalk Paint dan van andere merken.

Met geen enkele verf kunt u meer verven met 1 liter

U kunt zoveel verven dat alles wat is gedaan met 1 liter we op twee aparte foto's moesten plaatsen anders konden we het u niet eens laten zien. Dat de dekkingsgraad heel erg hoog is, dat u het kan doen zonder schuren en zonder gronden. En dan kijken veel mensen mij aan en vinden ze het moeilijk om in te schatten wat nu dertien vierkante meter is. Is dat mijn kast of is het meer.

Hoeveel Annie Sloan Chalk Paint heb ik nodig
Hoeveel Annie Sloan Chalk Paint heb ik nodig
Hoeveel Annie Sloan Chalk Paint heb ik nodig
Hoeveel Annie Sloan Chalk Paint heb ik nodig

Ongelooflijk hoeveel je kan verven met 1 liter Annie Sloan verf

Om u dat goed te laten zien hebben we op bijgaande foto alle artikelen die zijn geverfd met één liter Chalk Paint. Ongelooflijk maar echt waar. Annie Sloan Chalk Paint is niet voor niets 'The best Paint in the World".

Bovenstaande foto's zijn een ander voorbeeld van een klant wat ze allemaal heeft gedaan met 1 liter Annie Sloan Chalk Paint. "1 liter Chalk Paint goes a long way ".  En ze had nog verf over toen ze dit allemaal had gedaan. Alles wat u wilt weten over Annie Sloan Chalk Paint en de toepassingen daarvan kunt u lezen op onze site. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze Annie Sloan winkel in Nijkerk. Maar bent u niet in de gelegenheid om bij ons te komen kunt u uw Annie Sloan Chalk Paint ook direct online bestellen. Wij hebben altijd alle Annie Sloan Chalk Paint producten op voorraad en vandaag bestellen is uiteraard morgen veilig bij u thuis. Als u wilt zien wat voor mooie dingen onze klanten allemaal maken met Annie Sloan Chalk Paint kijk dan op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan, daar staan honderden foto's van onze klanten met complete transformaties van trappen, vloeren ,kasten stoelen, tafels, keukens, en nog veel en veel meer. Wilt u nog veel meer leuke dingen zien of foto's bekijken, dan kunt u dat doen op:

Hoeveel Annie Sloan Chalk Paint heb ik nodig
Hoeveel Annie Sloan Chalk Paint heb ik nodig

Shop de boven beschreven Annie Sloan producten