Het afwerken van Annie Sloan Chalk Paint is totaal verschillend en afhankelijk van de klus die u aan het doen bent. Daarbij spelen een groot aantal zaken een rol, het gebruik, is dat intensief of niet. UV straling. hitte, schoonmaakmiddelen, vocht, vet en zo zijn er nog veel meer dingen die kunnen bepalen hoe en op wat voor manier u dat het beste kunt doen. Wij hebben één credo wij kiezen altijd voor de beste oplossing, waardoor u jaren intensief gebruik kunt maken van hetgeen u heeft gedaan. Zonder schade zonder ellende. En u het niet na een paar maanden weer hoeft te doen. U moet het jaren probleemloos kunnen gebruiken.

Lees hoe u Annie Sloan Chalk Paint moet afwerken

Daarom hebben wij voor iedere klus een handleiding geschreven hoe u het moet afwerken. Want bij meubels is het nou eenmaal anders dan bij een keuken, waar u te maken heeft met vet, hitte, vocht en nog veel meer. Maar een trap of een vloer heeft te maken met zeer intensief gebruik en u moet het kunnen gebruiken zonder enge vorm van schade of slijtage. En er toch zeker 7 jaar van kunnen genieten. Het lezen van onze handleidingen is dus ook enorm belangrijk. Want een keuken werk je anders af door de stralingswarmte, dan een kast. En een vloer heeft een veel sterkere afwerking nodig dan een tafel. Maar een tafel kan je afwerken op een aantal manieren, met decorateursvernis of Verniswas of met Wax. En zo zie je dat er veel mogelijkheden zijn. Ga niet zelf experimenteren, maar bel ons. Wij hebben al ruim 10 jaar ervaring met alles wat u wilt of kunt doen en het resultaat daarvan. Voor iedere klus is eer een oplossing met het allerbeste resultaat. Kunt u het niet vinden, bel ons dan helpen wij u.

In iedere handleiding staat hoe u Annie Sloan verf moet afwerken

Wij hebben speciaal handleidingen gemaakt waar in iedere handleiding de afwerking van de verf ruim aandacht krijgt. Het is namelijk één van de belangrijkste dingen. U wilt toch duurzaam geniet van uw trap vloer of keuken. Dus lees de handleiding goed voor u aan de slag gaat met uw klus.

Kort overzicht hoe u wat moet afwerken

  • Keuken met Polyvine Decorateursvernis
  • Tafel met Polyvine Decorateursvernis
  • Vloeren met Polyvine Vloervernis
  • Trappen met Polyvine Vloervernis
  • Buiten met Polyvine Decorateursvernis
  • Onbehandeld hout buiten met Polyvine buitenlak
  • Meubels met Annie Sloan Soft Wax

U kunt Shabby Treats volgen op:

Koop nu de afwerking voor Annie Sloan verf die past bij uw klus