Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Geplaatst op: 22 dec 2017

Gratis Annie Sloan Chalk Paint bij Shabby Treats

Gratis Annie Sloan Chalk Paint is dat echt waar? Ja voor de gelukkige winnaar van onze Facebook actie zal dat waar worden. Die mag voor 100,00 euro gratis Annie Sloan Chalk Paint bij ons uitzoeken. Dat doen wij om te vieren dat we inmiddels met 20.000 Facebookliefhebbers dagelijks genieten op onze pagina van de meest geweldige creaties van Annie Sloan. Vaak zijn de foto's van voor en na en kunt u goed zien wat voor mooie creaties je kunt maken met Annie Sloan Chalk Paint. U kunt nog meedoen.

Gratis Annie Sloan Chalk Paint

Gratis Annie Sloan Chalk Paint


Like onze pagina - Deel het bericht en als we de 20000 hebben bereikt gaat de prijs er direct uit. Als u alvast wilt weten wat je allemaal kunt doen met Annie Sloan Chalk Paint kijk op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan. Maar wij hebben ook een groot aantal pagina's gemaakt op kleur en materiaal die kuntu hier vinden. En natuurlijk haar laatste boek "Annie Sloan verft werkelijk alles ". U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op:

Er staan duizenden foto's van klanten en wat ze allemaal gemaakt hebben met Annie Sloan Chalk Paint. U zult verbaasd zijn ! 

Gratis Annie Sloan Chalk Paint bij de Annie Sloan specialist