Geplaatst op: 22 dec 2017

Glas verven met Annie Sloan Verf kan dat

Glas verven met Chalk Paint van Annie Sloan kan dat ? Heel erg veel mensen geloven niet dat je glas kan verven. Toch is Glas verven één van de vele toepassingsmogelijkheden met Annie Sloan verf. Bij het verven van glas zijn eigenlijk de stappen die je moet ondernemen niet anders dan bij het verven van meubels. Ontvetten, tweemaal dun verven en waxen. De uitgebreide handleiding staat op onze site.

Moet je glas ook waxen

Wij raden het absoluut aan. Alls je het niet doet en je pakt het glas beet met vette vingers zal dat in de verf trekken. Het is maar een paar minuten werk, maar het maakt het vele malen duurzamer,

Voorbeelden van klanten met het verven van glas

Glas verven met Chalk Paint van Annie SloanGlas verven met Chalk Paint van Annie Sloan

Glas verven met Chalk Paint van Annie SloanGlas verven met Chalk Paint van Annie Sloan

De linkerfoto is glaswerk gedaan met Annie Sloan. De rechterfoto zullen we uitgebreid omschrijven.Het glaswerk is  geverfd met Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue gemengd met Pure White  voor een lichtere tint. Daarna is er met de decoupage techniek het figuur opgezet. Toen is er craqueleur aangebracht en toen dat droog was is het afgewerkt met Clear Wax en Dark Wax.

Glas verven met Chalk Paint van Annie SloanGlas verven met Chalk Paint van Annie Sloan

De linker foto is Glas geverfd met Chalk Paint Duck Egg Blue en French Linen met distressing techniek en afgewerkt met Clear Wax. De rechter foto is Glas geverfd met Chalk Paint Old Ochre en afgewerkt met een Clear Wax en Dark Wax voor een steen techniek. 

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's.

Glas verven en zoveel meer het kan allemaal