Geplaatst op: 22 dec 2017

Fineer verven met Annie Sloan Chalk Paint is geen enkel probleem. Veel mensen kunnen niet geloven dat je zulke gladde oppervlakten kunt verven met Annie Sloan Chalk Paint. Met de meeste soorten krijtverf of kalkverf kan dat ook niet maar met Annie Sloan Chalk Paint is dat geen enkel probleem. Fineer verven met Annie Sloan Chalk Paint kan wel, dat komt omdat de hechtings kracht van de verf extreem hoog is.

Fineer verven met Annie Sloan Chalk PaintFineer verven met Annie Sloan Chalk Paint

Wat belangrijk is dat u goed de oppervlakte vetvrij maakt en ontdoet van alles wat de hechting van de verf kan beinvloeden. Wij gebruiken hier altijd St Marc voor. Daarna twee maal dun verven ( met een tussentijd van minimaal 30 minuten). Na een droogtijd van 12 uur kunt u het meubelstuk afwerken met Soft Wax. Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan staan een groot aantal meubels die van fineer zijn gemaakt en u moet maar eens kijken wat voor geweldige transformatie die hebben gehad met Annie Sloan Chalk Paint. Veel mensen zeggen vaak "mooi verhaal"maar de foto aan de rechterkant laat u zien hoe je een beuken fineer keuken volledig kunt transformeren met één liter Annie Sloan Original en een potje Soft Wax. Deze keuken is gedaan door Marieken, complimenten!

Fineer verven met Annie Sloan Chalk PaintFineer verven met Annie Sloan Chalk Paint

Het kastje links is 100% fineer en gedaan met Annie Sloan Chalk Paint. Het rechterkastje zou je niet herkennen, maar is een ladenlastje van de Ikea van 100% fineer en kijk eens wat je er van kan maken.

Fineer verven met Annie Sloan Chalk PaintFineer verven met Annie Sloan Chalk Paint

Marina heeft een geweldige job gedaan met het transformeren van haar keuken met Annie Sloan en het is echt geweldig mooi geworden. En ja je kan zonder problemen je keuken verven met Annie Sloan verf. U ziet boven het resultaat op fineer.

Gebruik vooral onze links hier beneden op onze Pinterest en Facebook pagina kunt u duizenden foto's vinden zoals deze van onze klanten wat ze allemaal hebben gedaan met Annie Sloan Chalk Paint. Vaak netzo als deze foto met een foto van voor en na zodat u kunt zien wat voor verandering Annie Sloan Chalk Paint teweeg kan brengen. Wij wensen u veel verf plezier. Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's.

Fineer verven met Annie Sloan Chalk Paint leer je bij de Annie Sloan specialist