Eiken meubels verven met Annie Sloan verf bij de specialist in Annie Sloan Chalk Paint

 

Eiken meubels verven met Annie Sloan verf kan uitstekend. Er gaan veel fabels rond dat dit niet kan en dat je vlekken krijgt of dat het gaat bloeden. Dat is in 99% van de gevallen niet waar. Als Eiken hout is gelakt, of gebeitst of in de wax is gezet kan je het nadat je het goed hebt schoongemaakt met St Marc zonder problemen verven. Lees altijd goed onze handleiding hoe je moet verven en hoe je soft wax moet aanbrengen.

 

Eiken meubels geven in enkele gevallen problemen en dat is wanneer het is geschuurd. Dan kan het hout namelijk gaan bloeden en krijg je vlekken in Annie Sloan verf. Als het hout is geschuurd kan je die vlekken makkelijk voorkomen door je kast of meubelstuk eerst in de Alabastine voorstrijk te zetten. Als je dat hebt gedaan is het hout afgesloten en kan het niet meer bloeden. Eigenlijk is bovenstaande van toepassing voor alle donkere houtsoorten dus of het nu teak, eiken of wat voor donkere houtsoort is. Als er een beschermlaag overheen zit die hard is kan je na goed ontvetten altijd verven. Als het geschuurd hout is, dan is het altijd verstandig om het eerst in de Alabastine te zetten om bloeden te voorkomen.

 

eiken meubels verven met annie sloan verfWij zeggen niet voor niets altijd Annie Sloan verf is de verf waarbij je niet "mag "schuren dat zeggen we om juist het bloeden te voorkomen. Het is de ideale verf waarbij je zonder schuren of gronden ook je eiken meubels een nieuw leven kan geven en voor een paar tientjes een geweldig nieuw meubelstuk in huis hebt. Op onze Facebookpagina en op Pinterest staan tienduizenden foto's wat onze klanten allemaal hebben gedaan met Annie Sloan verf. Kijk er naar en doe inspiratie op om zelf ook lekker aan de slag te gaan. Op onze pagina meubels met krijtverf van Annie Sloan staan ook geweldig veel mooie foto's om inspiratie en ideeën op te doen. Wij wensen je veel verf plezier met je eiken meubels want Annie Sloan verf is de ideale verf om dat mee te doen.

 

 

U kunt ons ook volgen op:   Google+        Facebook        Twitter        You Tube        Pinterest 

 

 

Eiken meubels verven met Annie Sloan verf bij de Chalk Paint specialist