Brocante vintage sjablonen en stencils bij de Annie Sloan winkel in Nijkerk

Een echt brocante vintage sjabloon is Café Paris Sjabloon. Het heeft een oude nostalgische uitstraling. Dat is de reden dat je het Café Paris Sjabloon regelmatig ziet op brocante meubels of brocante gemaakte meubels en vintage meubels. Het sjabloon zie je vaak op de zijkant van een kast, op een dienblad of een butler tray. Een leuke mogelijkheid is om dit sjabloon te gebruiken om je eigen Vintage schilderij te maken. The French Inn Sjabloon is een echt Brocante / Vintage sjabloon. Dat is ook de reden dat men veelvuldig gebruikt voor het decoreren van brocante / vintage of oude meubels. Het is geen sjabloon wat je als herhalingssjabloon moet gebruiken. Als zelfstandige decoratie is het een geweldig mooi sjabloon.

The Flower Market sjabloon, dit brocante - Vintage Sjabloon zie je vooral op de zijkant van kasten, op de deuren van kasten, een dienblad of butlertray. The Flower Market sjabloon is een sjabloon wat bij uitstek geschikt is voor oude meubels om deze een mooie look mee te geven. Je kan de kroontjes in het sjabloon ook alleen gebruiken. Olde World Numbers sjabloon staat voor een sjabloon met oude nummers. Het nostalgische brocante Vintage sjabloon geeft een echte oude brocante uitstraling. Je kan dit sjabloon als geheel gebruiken, maar natuurlijk ook gewoon als letter sjabloon. Dit sjabloon zie je vaak op oude meubels of als decoratie op oude kisten of meubels die men een brocante look wil geven.

Parisian Street Sjabloon is een heel mooi nostalgisch brocante sjabloon. wat eigenlijk zou moeten heten " Rue le Verrier No.9 Paris ". Dit is een staart sjabloon wat je veel ziet op oude meubels, dekenkisten of op zijkanten van kasten. Het is ook mooi om te gebruiken op de voordeur van een kast, dienblad of butler tray. Dit oude sjabloon is bij uitstek geschikt voor oude, brocante of vintage meubels .The French Bakery sjabloon is een sjabloon uit de serie Franse, brocante, vintage sjablonen die wij hebben. Het is een sjabloon wat je ziet op oude meubels, vintage meubels en is heel goed geschikt als decoratie op oude meubels. of meubels die je een brocante look wilt geven. Men gebruikt het vaan voor dienbladen, butlertray, maar ook op de zijkant of deur van een oude kast. 

Brocade Motif sjabloon. Dit sjabloon is geweldig om te gebruiken op de deur van een kast, bovenblad van een kast, of dienblad. Een mooi decoratief sjabloon. Ook leuk te gebruiken als border of ter decoratie van uw vloertegels. Brocade and Berry Borders. Het sjabloon bestaat uit twee verschillende sjablonen. De sjablonen kan je gezamenlijk of individueel gebruiken. Ze worden vaak gebruikt als herhalingspatroon op muren of plafonds. Ook gebruikt men ze vaak op ornamenten die men op het plafond plaatst.