Geplaatst op: 22 dec 2017

Bloempotten verven met Chalk Paint ™ van Annie Sloan

Bloempotten verven met Chalk Paint ™ van Annie Sloan is één van de mogelijkheden die je hebt met Chalk Paint ™ van Annie Sloan. Je kan namelijk bloempotten verven van terra cotta, steen, metaal glas ja je kan met Chalk Paint ™ zelfs stof, stoffen stoelen, meubels, trappen, vloeren, keukens verven en dat ben ik zeker niet compleet in alle mogelijkheden die je kan verven met Chalk Paint ™ van Annie Sloan. Alle verschillende materialen staan beschreven in een handleiding hoe u die moet verven op onze site. Maar nu beperken wij ons tot bloempotten verven met Chalk Paint ™ van Annie Sloan. Maar het hoeven natuurlijk geen bloempotten te zijn wat denkt u van vazen, kandelaars, terra cotta. U kunt het allemaal doen met Annie Sloan.

Bloempotten verven met Chalk Paint van Annie SloanBloempotten verven met Chalk Paint van Annie Sloan

Kijk bloempot verleden jaar geschilderd met dat ‪Annie Sloan‬ blauw (naam kwijt) hele winter buiten gestaan, en ziet er nog gewoon prachtig uit, heb expres het zand laten zitten zodat je het ziet prachtig of niet groetjes Anita. (foto 1)

Bloempotten verven met Chalk Paint van Annie SloanBloempotten verven met Chalk Paint van Annie Sloan

Soms krijg je van die hele bijzondere foto's. En deze hierboven van Malou horen daar bij. Ze maakt van haar stenen beelden met Annie Sloan Chalk Paint echt hele bijzondere kunst werken. Echt zo gaaf.

Bloempotten verven met Chalk Paint ™ van Annie Sloan voor binnen

Bloempotten verven voor binnen is eigenlijk het standaard proces wat u moet volgen met Chalk Paint ™ van Annie Sloan. U maakt het materiaal of het nu glas, metaal, een fles, pot of wat het ook is schoon met St Marc. Als u het goed ontvet heeft dan kunt u verven. De eerste keer dun aanbrengen en dertig minuten laten drogen en u kunt het voor de 2e keer verven. Laat het daarna minimaal twaalf uur goed drogen en zet het in de soft wax. Dat maakt de verf hard en u kunt vuil dan gewoon afnemen met water en een sopje.

Bloempotten verven met Chalk Paint van Annie SloanBloempotten verven met Chalk Paint van Annie Sloan

Ik heb een bloempotje met verf Al op de tafel gezet In opdracht van mijn mamsie, de bruine bloempotten een nieuwe hippe beton-look gegeven. Basis laag old white. Old white gemengd met graphite en een iets verdunde laag erover heen gezet, daarna uitwrijven ét voilá!!! Gr Ingrid. ( foto 1) Hoppah onze Annie Sloan potten in Henrietta met een servet erop. ( foto 2)

Bloempotten verven met Chalk Paint van Annie SloanBloempotten verven met Chalk Paint van Annie Sloan

Steengrijze stenen potten nu brocante dankzij The Shabby Shed! Groetjes Simoon.

Bloempotten verven met Chalk Paint van Annie SloanBloempotten verven met Chalk Paint van Annie Sloan

Madeleine laat zien dat je met Annie Sloan verf meer kan doen dan alleen meubels ook terra cotta kan heel erg goed. ( foto 1) Het grote ei kreeg een metamorfose van craquelé naar Old White. De vaas was grijs. De kleine vazen waren crème en de eitjes terra cotta. Dankzij jullie geweldige verf en mijn creativiteit heb ik nu een super decoratie in Old White voor het keukenraam. Vrolijk Pasen! Groetjes Anita ( foto 2)

Bloempotten verven met Chalk Paint van Annie Sloan voor buiten

Hier volgt u precies dezelfde handleiding zoals boven beschreven. Maar u verft de potten op een zonnige dag en laat het in de warmte buiten drogen. Hierdoor droogt de verf heel erg snel en is het extra hard en zult u heel erg lang plezier hebben van uw geverfde bloempotten. U werkt ze voor buiten niet af met Soft Wax. Wilt u er heel lang plezier van hebben werk ze dan af met Polyvine buitenvernis. Dan zijn ze bestand tegen regen en warmte. Op deze manier kunt u alle kleuren van de regenboog verven op uw bloempotten. Chalk Paint ™ van Annie Sloan kunt u namelijk heel erg goed mengen en hoe u dat moet doen staat beschreven in kleurrecepten met Chalkpaint van Annie Sloan haar laatste boek in het Nederlands. Op onze pagina meubels met krijtverf kunt u enorm veel voorbeelden vinden wat u allemaal kunt doen met Chalk Paint van Annie Sloan, maar ook op onze Facebook pagina en Pinterest staan duizenden foto's van klanten wat ze allemaal hebben gemaakt.  

Alles wat u wilt weten over Chalk Paint van Annie Sloan en de toepassingen daarvan kunt u lezen op onze site. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze Annie Sloan in Nijkerk. Maar bent u niet in de gelegenheid om bij ons te komen kunt u uw Chalk Paint van Annie Sloan ook direct online bestellen. Wij hebben altijd alle Chalk Paint van Annie Sloan op voorraad en vandaag bestellen is uiteraard morgen veilig bij u thuis.Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's.

Bloempotten verven met Chalk Paint van Annie Sloan lees hier hoe het moet