Bloempotten verven met Chalk Paint ™ van Annie Sloan 

 

bloempotten verven met annie sloan chalk paintBloempotten verven met Chalk Paint ™ van Annie Sloan is één van de mogelijkheden die je hebt met Chalk Paint ™ van Annie Sloan. Je kan namelijk bloempotten verven van terra cotta, steen, metaal glas ja je kan met Chalk Paint ™ zelfs stof, stoffen stoelen, meubels, trappen, vloeren, keukens verven en dat ben ik zeker niet compleet in alle mogelijkheden die je kan bloempotten verven met Annie Sloan chalk paintverven met Chalk Paint ™ van Annie Sloan. Alle verschillende materialen staan beschreven in een handleiding hoe u die moet verven op onze site. Maar nu beperken wij ons tot bloempotten verven met Chalk Paint ™ van Annie Sloan. Maar het hoeven natuurlijk geen bloempotten te zijn wat denkt u van vazen, kandelaars, terra cotta. U kunt het allemaal doen met Annie Sloan.

 

Bloempotten verven met Chalk Paint ™ van Annie Sloan voor binnen

 

Bloempotten verven voor binnen is eigenlijk het standaard proces wat u moet volgen met Chalk Paint ™ van Annie Sloan. U maakt het materiaal of het nu glas, metaal, een fles, pot of wat het ook is schoon met St Marc. Als u het goed ontvet heeft dan kunt u verven. De eerste keer dun aanbrengen en dertig minuten laten drogen en u kunt het voor de 2e keer verven. Laat het daarna minimaal twaalf uur goed drogen en zet het in de soft wax. Dat maakt de verf hard en u kunt vuil dan gewoon afnemen met water en een sopje.

 

Bloempotten verven met Chalk Paint ™ van Annie Sloan voor buiten

 

bloempotten verven met annie sloan chalk paintHier volgt u precies dezelfde handleiding zoals boven beschreven. Maar u verft de potten op een zonnige dag en laat het in de warmte buiten drogen. Hierdoor droogt de verf heel erg snel en is het extra hard en zult u heel erg lang plezier hebben van uw geverfde bloempotten. U werkt ze voor buiten niet af met Soft Wax. Op deze manier kunt u alle kleuren van de regenboog verven op uw bloempotten. Chalk Paint ™ van Annie Sloan kunt u namelijk heel erg goed mengen en hoe u dat moet doen staat beschreven in kleurrecepten met Chalkpaint van Annie Sloan haar laatste boek in het Nederlands. Op onze pagina meubels met krijtverf kunt u enorm veel voorbeelden bloempotten verven met annie sloan chalk paintvinden wat u allemaal kunt doen met Chalk Paint ™ van Annie Sloan, maar ook op onze Facebook pagina en Pinterest staan duizenden foto's van klanten wat ze allemaal hebben gemaakt.

 

 

Alles wat u wilt weten over Chalk Paint ™ van Annie Sloan en de toepassingen daarvan kunt u lezen op onze site. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze Annie Sloan in Nijkerk. Maar bent u niet in de gelegenheid om bij ons te komen kunt u uw Chalk Paint ™ van Annie Sloan ook direct online bestellen. Wij hebben altijd alle Chalk Paint ™ van Annie Sloan op voorraad en vandaag bestellen is uiteraard morgen veilig bij u thuis.

 

 

 

 

 

U kunt ons ook volgen op:   Google+        Facebook        Twitter        YouTube        Pinterest

 

 

 

Bloempotten verven met Chalk Paint ™ van Annie Sloan lees hier hoe het moet