Bloempotten verven met Chalk Paint ™ van Annie Sloan 

 

Bloempotten verven met Chalk Paint ™ van Annie Sloan is één van de mogelijkheden die je hebt met Chalk Paint ™ van Annie Sloan. Je kan namelijk bloempotten verven van terra cotta, steen, metaal glas ja je kan met Chalk Paint ™ zelfs stof, stoffen stoelen, meubels, trappen, vloeren, keukens verven en dat ben ik zeker niet compleet in alle mogelijkheden die je kan verven met Chalk Paint ™ van Annie Sloan. Alle verschillende materialen staan beschreven in een handleiding hoe u die moet verven op onze site. Maar nu beperken wij ons tot bloempotten verven met Chalk Paint ™ van Annie Sloan. Maar het hoeven natuurlijk geen bloempotten te zijn wat denkt u van vazen, kandelaars, terra cotta. U kunt het allemaal doen met Annie Sloan.

 

Bloempotten verven met Chalk Paint ™ van Annie Sloan voor binnen

 

Bloempotten verven voor binnen is eigenlijk het standaard proces wat u moet volgen met Chalk Paint ™ van Annie Sloan. U maakt het materiaal of het nu glas, metaal, een fles, pot of wat het ook is schoon met St Marc. Als u het goed ontvet heeft dan kunt u verven. De eerste keer dun aanbrengen en dertig minuten laten drogen en u kunt het voor de 2e keer verven. Laat het daarna minimaal twaalf uur goed drogen en zet het in de soft wax. Dat maakt de verf hard en u kunt vuil dan gewoon afnemen met water en een sopje.

 

Bloempotten verven met Chalk Paint ™ van Annie Sloan voor buiten

 

Hier volgt u precies dezelfde handleiding zoals boven beschreven. Maar u verft de potten op een zonnige dag en laat het in de warmte buiten drogen. Hierdoor droogt de verf heel erg snel en is het extra hard en zult u heel erg lang plezier hebben van uw geverfde bloempotten. U werkt ze voor buiten niet af met Soft Wax. Op deze manier kunt u alle kleuren van de regenboog verven op uw bloempotten. Chalk Paint ™ van Annie Sloan kunt u namelijk heel erg goed mengen en hoe u dat moet doen staat beschreven in kleurrecepten met Chalkpaint van Annie Sloan haar laatste boek in het Nederlands. Op onze pagina meubels met krijtverf kunt u enorm veel voorbeelden vinden wat u allemaal kunt doen met Chalk Paint ™ van Annie Sloan, maar ook op onze Facebook pagina en Pinterest staan duizenden foto's van klanten wat ze allemaal hebben gemaakt.

 

  •  bloempotten verven met annie sloan chalk paint

  

Alles wat u wilt weten over Chalk Paint ™ van Annie Sloan en de toepassingen daarvan kunt u lezen op onze site. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze Annie Sloan in Nijkerk. Maar bent u niet in de gelegenheid om bij ons te komen kunt u uw Chalk Paint ™ van Annie Sloan ook direct online bestellen. Wij hebben altijd alle Chalk Paint ™ van Annie Sloan op voorraad en vandaag bestellen is uiteraard morgen veilig bij u thuis.

  

Google+              Facebook              Twitter               YouTube               Pinterest

  

 

Bloempotten verven met Chalk Paint ™ van Annie Sloan lees hier hoe het moet