Annie Sloan verf verwijderen
Annie Sloan verf verwijderen

Annie Sloan verf verwijderen, kan dat en hoe doe je dat. Allereerst vinden wij het jammer dar u zoekt hoe u de verf moet verwijderen. Is er iets fout gegaan ? Is het niet gelukt. Want als u tot die beslissing bent gekomen is er iets niet goed gegaan. En dat is jammer. U kunt Annie Sloan namelijk zo krijgen als u het wilt hebben. Daarom vragen wij u voordat u verder leest om contact met ons op te nemen. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met Annie Sloan verf en kunnen u voor 99,99% zeker helpen om het gewenste resultaat te behalen.

Annie Sloan verf verwijderen kan dat ?

Annie Sloan verf is heel poreus als u het heeft aangebracht. Als u twijfel heeft raden wij u sterk aan het niet af te waxen. Want zolang u dat niet heeft gedaan kunt u de verf met een spons en wat lauw water zo af wassen en is de verf volledig weg. Als ik het meubelstuk al heeft afgewerkt met wax is het een stuk moeilijker. De wax trekt namelijk in de verf en zal hard worden waardoor het verwijderen niet makkelijk meer is. Dat is ook goed want dat toont aan dat u een goed en duurzaam resultaat heeft met Annie Sloan verf in combinatie met de wax. Wij kwamen afgelopen week in contact met een klant die het als volgt heeft gedaan. Je kan het eerst proberen met warm water. Dat maakt de wax weer vloeibaar. Nadeel is dat het ook weer heel snel gaat stollen en dat verwijderen dan moeilijk is. Deze klant had een haardroger gebruikt om de wax te laten smelten en kon zo de wax met een plamuurmesje eraf schuiven. Dat was een hele klus. En daarna met een schuurspons en warm water heeft hij de verf kunnen verwijderen. Al met al niet makkelijk maar uiteindelijk is het gelukt. Als u dit ook wilt doen raden wij u aan de haardroger niet op een al te warme stand te zetten. Het zou de lak kunnen laten smelten of het fineer. Wij hebben dit zelf nooit gedaan op deze manier, maar zoals omschreven kregen deze tip van een gebruiker. Verwijderen zien wij dus ook niet als een makkelijke oplossing. U kunt over de verf gewoon heen verven ook nadat wax is aangebracht en het zo maken zoals het zou moeten zijn is waarschijnlijk veel makkelijker.

Voordat u Annie Sloan verf gaat verwijderen neem contact met ons op

Wij hebben de stellige overtuiging dat wij met onze kennis en ervaring u kunnen helpen om te komen tot een prima resultaat.Dus neem contact met ons op wij helpen u graag.

Annie Sloan voorbeelden

Er staan duizenden foto's van klanten en wat ze allemaal gemaakt hebben met Annie Sloan Chalk Paint op Sociale Media. U zult verbaasd staan ! Wilt u voorbeelden bekijken van Annie Sloan Chalk Paint op meubels, kasten, trappen, vloeren, muren en nog veel meer ga dan naar onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan.

U kunt ons ook volgen op:

Annie Sloan verf verwijderen
Annie Sloan verf verwijderen

In onze handleidingen staat precies hoe u moet werken met Annie Sloan verf