Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Geplaatst op: 22 dec 2017

Annie Sloan Verf en wat kan je er mee doen

Annie Sloan Verf en wat kan je er mee doen. Annie Sloan verf is inmiddels over de hele wereld bekend. En dat Annie Sloan verf steeds meer gebruikers, die wij Annie Sloaners noemen heeft, is niet vreemd. Annie Sloan verf is The Best Paint in the World. 

Waarom Annie Sloan verf en geen andere verf

Annie Sloan Verf en wat kan je er mee doen

Annie Sloan Verf en wat kan je er mee doen


Bij Annie Sloan verf hoeft u niet te schuren of te gronden. U kunt het aanbrengen op eigenlijk alle ondergronden. Na het afwerken met Soft Wax is het waterafstotend en vetvrij en kunt u het schoonmaken met water en zeepsop. Bij Annie Sloan verf kunt u zelf alle kleuren mengen en heeft u dus eindeloze keus uit uw eigen kleuren. Annie Sloan verf is mat maar u kunt het ook glanzend maken. Annie Sloan verf is één van de allergoedkoopste verven die er is omdat u met 1 liter ongeveer twaalf vierkante meter kunt verven. Annie Sloan verf kunt u gebruiken om uw meubelstuk, trap, vloer, keuken te verven. Maar u kunt ook allerlei verschillende technieken gebruiken op de verf zoals transfer, decoupage, craqueluer, verouderingstechnieken zoals met Dark Wax. U kunt verzilveren, vergulden, distressen. U kunt maken wat u wilt en wij helpen u er graag mee.

Veel soorten technieken mogelijk met Annie Sloan verf

Alle technieken staan op onze site beschreven. U kunt ze vinden door in de zoekbalk op de homepage het zoekwoord in te toetsen en automatisch ziet u iedere pagina waar er iets over geschreven is. Wij geven ook regelmatig workshops en demonstratie avonden waar we u laten zien wat u allemaal kunt doen met Annie Sloan verf. In onze winkel bent u uiteraard ook altijd van harte welkom. Wij hebben altijd alle Annie Sloan verf op voorraad en u komt of besteld dus nooit voor niets want wij zorgen dat als u het besteld het morgen in huis heeft. Op onze pagina meubels met verf van Annie Sloan kunt u ongelooflijk veel mooie voorbeelden bekijken. Allemaal gemaakt door onze klanten. Maar ook op Pinterest en op Facebook staan tienduizenden foto's van de allermooiste creaties. Wij dagen u uit om ook met Annie Sloan verf aan de slag te gaan, omdat wij weten dat u daarna een gebruiker en liefhebber voor het leven zult zijn van deze geweldige verf.

Annie Sloan verf kopen op bestellen doe omdat je niet wilt schuren