Annie Sloan muurverf de afwasbare verf

 

Annie Sloan muurverf is vanaf heden te verkrijgen in 16 kleuren.

Annie Sloan Wall Paint Old White, Annie Sloan Wall Paint Original White,nnie Sloan Wall Paint Duck Egg Blue, Annie Sloan Wall Paint French Linen, Annie Sloan Wall Paint Aubusson Blue, Annie Sloan Wall Paint Graphite, Annie Sloan Wall Paint Country Grey, Annie Sloan Wall Paint Versailles, Annie Sloan Wall Paint Old Ochre, Annie Sloan Wall Paint Paris Grey, Annie Sloan Wall Paint Anoinette, Annie Sloan Wall Paint Amsterdam Green, Annie Sloan Wall Paint Emperor's Silk, Annie Sloan Wall Paint English Yellow, Annie Sloan Wall Paint Napoleonic Blue, Annie Sloan Wall Paint Provence.

Het unieke van de Annie Sloan muurverf is dat de Wall Paint een hele mooie poederachtige uitstraling heeft en binnen veertig minuten droog is. U kunt de muurverf afnemen met water en u kunt het zelfs schrobben. Het aanbrengen kan heel erg makkelijk met een blokkwast of met een verfroller en u zult zien dat u geen spetters achter laat omdat het heel erg makkelijk is om aan te brengen. Annie Sloan muurverf is extreem zuinig in gebruik en maakt het daardoor tot een zeer betaalbare verf. Met 2,5 liter kunt u ongeveer 36 vierkante meter verven. De verf kunt u gebruiken op muren in de woonkamer, de hal, slaapkamers, maar ook keuken en toilet doordat het volledig afwasbaar is. Annie Sloan zegt zelf over haar verf  “Mijn nieuwe Wall Paint is ongelooflijk sterk: het is duurzaam, afwasbaar en schrobbaar. Ik ontwierp het voor de zogenaamde ‘high traffic gebieden’ in huis.

Het is ideaal voor keukenmuren, badkamers, gangen en trappen. Mijn decoratieve verf, Chalk Paint™, is niet altijd opgewassen tegen slijtage door het drukke gezinsleven, plakvingers en natte honden. Wall Paint is dat wel en is hiermee een perfecte aanvulling op Chalk Paint™. Net zoals Chalk Paint™ is Wall Paint een verf op waterbasis die goed dekt. Ik heb er voor gezorgd dat de muurverf rijk is aan kwalitatieve pigmenten, zodat je een goede dekking krijgt en een weelderige diepe kleur met elke kwaststreek die je maakt. Net als Chalk Paint™ is Wall Paint sneldrogend en heeft een zachte matte afwerking met een vleugje glans. Geen spetters en geen gedoe. Mijn nieuwe verf kun je net zo gemakkelijk met een roller als met een kwast aanbrengen; beiden geven een hoogwaardige afwerking”.

annie sloan muurverf

annie sloan muurverf

Annie Sloan muurverf de ideale afwasbare verf