Annie Sloan matte vernis
Annie Sloan matte vernis

Annie Sloan Lacquer is een matte vernis. Speciaal gemaakt voor Chalk Paint™ van Annie Sloan. Annie Sloan Lacquer is een op waterbasis gemaakte vernis, of hoe we het ook wel eens noemen lak. Als kenmerk heeft het dat het een zeer laag percentage verharder heeft waardoor op lichte kleuren de verf minder snel geel zal uitslaan wat bij andere matte vernis wel het geval is. Het is een sneldrogende lak die u altijd in twee dunnen lagen moet aanbrengen. Eén liter Lacquer (matte vernis) is voldoende om 10 vierkante meter mee te behandelen. Als hulp voor u een trap in een relatief nieuwe woning heeft 12 of dertien treden, hiervoor heeft u 1,25 liter Lacquer nodig. Wij raden u dus ook aan om bij de afwerking van Chalk Paint™ van Annie Sloan alleen de matte vernis van Annie Sloan te gebruiken, de Lacquer. Voor een volledige handleiding hoe u Annie Sloan verf moet aanbrengen leest u de handleiding Chalk Paint van Annie Sloan gebruiksaanwijzing. Verder hebben wij een speciale pagina over Chalk Paint op:

Annie Sloan Vernis kunt u zowel binnen als buiten gebruiken

Annie Sloan vernis kunt u door de nieuwe samenstelling zowel binnen als buiten gebruiken. Wat wel belangrijk is dat u het als u het buiten wilt gebruiken eerst enkele weken goed moet laten drogen, Het is namelijk een vernis op waterbasis en als u het te snel buiten zet zal het wit uitslaan en eventueel kunnen oplossen. Wij raden u een droogtijd aan van minimaal enkele weken.

Voorbeelden van trappen vloeren en keukens met matte vernis - Lacquer

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint en nog veel meer voorbeelden van keukens trappen en vloeren uiteraard afgewerkt met Lacquer. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint voor uw keuken, trap of vloer. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden van keukens, trappen en vloeren bekijken op:

Shop Annie Sloan matte vernis en de goedkoopste Annie Sloan verf aanbiedingen