Annie Sloan Lak
Annie Sloan Lak

Annie Sloan lak kan je gebruiken zowel binnen als buiten. Dat kan in zowel mat als zijdeglans. Op deze pagina leggen wij u alle mogelijkheden uit van de lak van Annie Sloan.

Annie Sloan Lak of matte vernis waar gebruik je die voor

Annie Sloan Lak is een matte vernis die wij Annie Sloan Lacquer noemen. Allereerst een matte vernis bestaat niet. Want vernis ligt op de verf en zal altijd een subtiele glans hebben, maar deze is zo mat als mogelijk is. Annie Sloan Lak is op waterbasis en daar moet u met de verwerking ook rekening mee houden.

Annie Sloan Lak gebruiksaanwijzing 

  • Annie Sloan Lak brengt u aan met een Verniskwast.
  • Annie Sloan Lak laat u minimaal 24 tot 36 uur drogen voor u een 2e laag aanbrengt
  • Wij raden u aan Annie Sloan Lak in drie lagen aan te brengen
  • Annie Sloan lak gebruikt u voor trappen en vloeren. 

Annie Sloan Lak is op waterbasis en heeft een lange tijd nodig om goed tegen water te kunnen. Wees de eerste weken voorzichtig met water en neem water direct af nadat u het met weinig water heeft schoongemaakt. Dweilen moet u echt pas doen nadat de lak zes weken is uitgehard. Als u te snel met water gaat werken en de Lacquer lost op kunt u witte vlekken krijgen, dus voorkom dat. Uiteraard hebben wij Annie Sloan Lak altijd op voorraad zowel in onze winkel Kloosterstraat 10A in Nijkerk als online.

Afwerken keuken of Annie Sloan Chalk Paint voor buiten

Voor keukens gedaan met Annie Sloan Chalk Paint hebben wij speciale lak. Als u Chalk Paint gebruikt voor buiten zoals carports etc gebruikt u Decorateursvernis. Dit is goed bestand tegen vocht en hitte. Bij ons is het standaard dat als u vandaag uw bestelling doet u het morgen in huis heeft. Dat komt omdat wij alles standaard uit voorraad leveren. U kunt bij ons alle Annie Sloan artikelen bestellen niet alleen de Annie Sloan Lak, maar ook uiteraard de Annie Sloan Chalk Paint, Annie Sloan kwasten en alles wat u nodig heeft om te verven. Wij leveren ruim 2000 verschillende artikelen.

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op:

Annie Sloan verf nu bestellen de volgende werkdag in huis