Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Geplaatst op: 29 aug 2021

Waarom Annie Sloan kwasten

Annie Sloan kwasten zijn er in allerlei soorten en maten. Annie Sloan kwasten onderscheiden zich door de prima kwaliteit die ook nodig is om je verfwerk helemaal af te maken. Voor het normale verfwerk hebben wij drie soorten Annie Sloan kwasten.

Annie Sloan kwasten zijn altijd van varkenshaar. En ze zijn rond, Dat komt omdat je met een ronde kwast technisch veel netter kunt werken dan met een platte kwast. Bij een platte kwast zie je altijd de strijk richting van de haren, bij een ronde kwast niet.

Annie Sloan kwasten

Annie Sloan kwasten

De speciale Annie Sloan Wax kwasten

Annie Sloan wax kwasten maken het waxen leuk en veel makkelijker. Door zijn fijne handgreep en de haren in een punt is het uitermate makkelijk om de wax aan te brengen. Je voorkomt dat je teveel wax gebruikt en vetvlekken krijgt. Een investering voor de liefhebber die veel werkt met Annie Sloan Chalk Paint. Het zal je werk makkelijker en sneller maken. Wij hebben er zelf een dag mee gewerkt in Oxford en vanaf dat moment gebruiken wij ze dagelijks.

Annie Sloan Wax kwasten zijn verkrijgbaar in:

Annie Sloan Wall Paint kwasten

De Annie Sloan Wall Paint kwast is gemaakt van een combinatie van natuurlijke en synthetische haren en speciaal door Annie Sloan ontworpen om de Annie Sloan Wall Paint zo goed en makkelijk mogelijk op te brengen. Deze kwasten die speciaal zijn gemaakt voor muurverf bestaan uit extreem veel haren waardoor je grote oppervlaktes kunt verven omdat ze veel verf opnemen.

Annie Sloan kwasten

Annie Sloan kwasten

Annie Sloan Wall Paint kwast is verkrijgbaar in:

Annie Sloan Detail Brushes

Annie Sloan Detail Brushes zijn vier hele mooie penselen in cadeau verpakking. De Detail Brush Set van Annie Sloan is ontworpen voor het eenvoudig aanbrengen van patronen en decoratieve schildertechnieken. Ideaal voor het aanbrengen van fijne details en dynamische vormen met Chalk Paint en Gilding Wax. De vier penselen zijn zo ontworpen dat je tijdens het schilderen uitstekende controle hebt. Het zijn twee platte en twee punt penselen.

Annie Sloan kwasten

Annie Sloan kwasten


Nieuw de Annie Sloan Sponge rollers

Deze sponge rollers van hoge kwaliteit zijn de perfecte aanvulling op de Annie Sloan Stencil collectie. Verkrijgbaar in Small (5 cm) en Large (10 cm), beide voorzien van een houten handvat.

Annie Sloan kwasten bestellen kan uiteraard online op de site wij hebben alle kwasten altijd in voorraad. Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint van tafels, stoelen, keukens, trappen, muren, vloeren, stoffen stoelen, leer en nog veel meer. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op:

Annie Sloan kwasten koop je bij de specialist in Annie Sloan kwasten