• Verzendkosten tot €50: €4,95; vanaf €50,- gratis verzonden in Nederland

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Annie Sloan is een honderd procent natuurlijke verf gemaakt op basis van natuurlijke materialen en niet op basis van kleurpigmenten. Als u dus de primaire kleuren aanschaft. Van Annie Sloan verf en die zijn de kleuren rood, geel en blauw. Met deze drie kleuren zou je in staat moeten zijn elke kleur te mengen. Zo zou je bijvoorbeeld met rood en geel oranje kunnen mengen en met blauw en en geel groen. Als je twee primaire kleuren mengt, spreken we van secundaire kleuren. Om meer kleuren te maken is het handig ook de tinten wit en zwart te hebben. Met deze vijf kunt u iedere kleur van de regenboog zelf maken. Dit is één van de dingen die het werken met Annie Sloan verf zo leuk maken.

Annie Sloan kleuren mengen daar helpen wij u graag mee

Annie Sloan Chalk Paint is een verf op waterbasis en die kunt u dus uitstekend mengen om uw eigen kleuren mee samen te stellen. Dat is ook de reden dat wij alle maten verkopen van 100 ml tot 1 liter. Het mengen van kleuren gebeurd altijd vanuit de primaire kleuren als basis en dat zijn : Rood - Geel en Blauw. U bent van harte welkom bij ons in de winkel of u kunt ons mailen en dan helpen wij u graag, met welke kleuren u moet mengen om te komen tot de kleur die u graag wilde hebben. U kunt hier een geweldig mooi voorbeeld vinden met een complete gebruikers handleiding. een simpele manier om kleuren te mengen is om uw basis kleur te verdunnen met Pure White. Zo maakt u de kleur steeds lichter. En kunt u van één kleur heel veel verschillende tinten maken.

Wilt u echt aan de slag om kleuren te mengen

Wij hebben een pagina gemaakt waarin wij uitleggen hoe je met primaire kleuren van Annie Sloan, secundaire kleuren kunt maken. En van secundaire kleuren tertiarie kleuren. Maar ook hoe je die weer kunt mengen. Lees dan deze pagina.

Annie Sloan kleuren mengen

Annie Sloan kleuren mengen


Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u heel veel meer mooie voorbeelden zien wat onze klanten allemaal doen met Annie Sloan Chalk Paint. Het leuke van deze pagina is dat er foto’s staan van voor en na zodat u echt de metamorfose kunt zien die je met Annie Sloan Chalk Paint kunt bewerkstelligen. Ook hebben wij een speciale pagina op Pinterest met grote foto's waar de mooiste voorbeelden staan met Annie Sloan Chalk Paint.

U kunt ons ook volgen op:

Annie Sloan kleuren mengen daar helpen wij u graag mee als Annie Sloan specialist