• Verzendkosten tot €50: €4,95; vanaf €50,- gratis verzonden in Nederland

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Annie Sloan was in Nijkerk op vijf juni. Ze zal er om ongeveer 10.00 uur zijn tot ongeveer half twaalf. Dit doet ze om onze winkel te bezoeken en haar boek kleurrecepten met Chalk Paint en meer te promoten.

Annie Sloan was in Nijkerk bij The Shabby Shed

Annie Sloan in Nijkerk

Annie Sloan in Nijkerk


Uiteraard heb je de gelegenheid om jouw boek door Annie Sloan zelf te laten signeren. Annie Sloan is de uitvinder van Annie Sloan Chalk Paint de enige verf waarmee u niet hoeft te schuren of te gronden, waarbij u alle kleuren onderling kunt mengen. Hoe u dat kunt doen met de kleurendriehoek, kunt u vinden op bladzijde veertien en vijftien van haar boek.

Van Annie Sloan kan je nu zelf horen waarom Chalk Paint de beste verf is

Annie Sloan Chalk Paint kunt u gebruiken op trappen, meubels, vloeren, buiten en binnen, stof, stoffen stoelen, riet, rotan, glas, terracotta, beton, hout, metaal en nog véél en véél meer. Alles over deze geweldige verf kunt u lezen op onze site. Als je aanwezig wilt zijn is het verstandig om je van te voren aan te melden. Wij verwachten een groot aantal Annie Sloan liefhebbers in Nijkerk en willen graag dat er voor iedereen plaats is en natuurlijk voldoende koffie en lekkers. Inmiddels is Annie geweest en we hebben natuurlijk een héél verhaal te vertellen met enorm veel foto's die zullen we komend weekend gaan maken en plaatsen. Het was een geweldige dag. De dagen ervoor waren natuurlijk druk want we wilden de winkel op en top hebben. 

Annie Sloan was heel trots op onze Annie Sloan winkel

Om ongeveer 9.30 uur kwamen Annie Sloan, Pauline Jane en Cal aanlopen. De koffie, thee en iets lekkers stonden natuurlijk klaar. Wat gelijk opvalt is dat Annie alle tijd neemt voor de klanten en met veel plezier de boeken aan het signeren is. Ook een persoonlijk woord of een foto is voor Annie geen enkel probleem. We hebben met elkaar enorm genoten van deze dag en het was voor Annie die we al vaak hadden gezien op andere locaties en ook in Oxford natuurlijk ook leuk om te zien waar The Shabby Shed nu precies zit. Annie vond het leuk om te zien dat onze hele winkel maar om één ding draait en dat is Annie Sloan Chalk Paint. We zijn trots dat we haar mochten ontvangen en voor commentaar bij onderstaande foto's verwijzen wij u naar onze Pinterest pagina waar alle foto's zijn voorzien van bij behorende commentaren. Al met al was het een hele geslaagde dag en was het heerlijk om Jane en Cal en Pauline weer te zien en hebben we van Annie zoals gebruikelijk weer enorm veel inspiratie gekregen die we weer graag aan u willen overbrengen.

Een foto reportage van het bezoek van Annie Sloan

annie sloan in nijkerk

annie sloan in nijkerk


annie sloan in nijkerk

annie sloan in nijkerk


annie sloan in nijkerk

annie sloan in nijkerk


Op onze site kunt u alles lezen over Annie Sloan en haar verf. Wij hebben véél foto's op de site met voorbeelden van wat klanten allemaal hebben gedaan met deze wonderverf. Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u veel mooie voorbeelden zien wat onze klanten allemaal doen met Annie Sloan Chalk Paint. Het leuke van deze pagina is dat er foto’s staan van voor en na zodat u echt de metamorfose kunt zien die je met Annie Sloan Chalk Paint kunt bewerkstelligen. Ook hebben wij een speciale pagina op Pinterest met grote foto's waar de mooiste voorbeelden staan met Annie Sloan Chalk Paint. Verder is het leuk om ons te volgen op Facebook met 25000 anderen. We plaatsen daar dagelijks alle foto's van onze klanten om aan u te laten zien wat je allemaal wel niet kunt maken met The Best Paint in the World !

U kunt ons volgen op:

Annie Sloan was in Nijkerk als je niet bent geweest heb je een geweldige dag gemist