Annie Sloan in Nijkerk
Annie Sloan in Nijkerk

Annie Sloan kwam naar Nijkerk en stipt 10.00 uur was ze aanwezig met een heel team uit Oxford. Dit deed ze om onze winkel te bezoeken en haar boek kleurrecepten met Chalk Paint en meer te promoten.

Annie Sloan in Nijkerk bij The Shabby Shed

Uiteraard had iedereen de gelegenheid om hun boek door Annie Sloan zelf te laten signeren. Annie Sloan is de uitvinder van Annie Sloan Chalk Paint de enige verf waarmee u niet hoeft te schuren of te gronden, waarbij u alle kleuren onderling kunt mengen. Hoe u dat kunt doen met de kleurendriehoek, kunt u vinden op bladzijde veertien en vijftien van haar boek.

Van Annie Sloan kon je nu zelf horen waarom Chalk Paint de beste verf is

Annie Sloan Chalk Paint kunt u gebruiken op trappen, meubels, vloeren, buiten en binnen, stof, stoffen stoelen, riet, rotan, glas, terracotta, beton, hout, metaal en nog véél en véél meer. Alles over deze geweldige verf kunt u lezen op onze site. Er kwamen een groot aantal Annie Sloan liefhebbers uit heel Nederland naar onze winkel, van Amsterdam tot zelfs iemand die om 6 uur al vertrokken was om met Annie Sloan zelf te praten. Het was geweldig om zoveel Annie Sloan liefhebbers tegelijk in onze winkel te hebben. Uiteraard was er voldoende koffie en lekkers. Maar al snel was alle koffie op zoveel mensen hadden ook wij niet verwacht. Maar goed nu we terugkijken het was een geweldige dag. De dagen ervoor waren natuurlijk druk want we wilden de winkel op en top hebben. Maar het was allemaal meer dan de moeite waard.

Annie Sloan in Nijkerk
Annie Sloan in Nijkerk
Annie Sloan in Nijkerk
Annie Sloan in Nijkerk

Annie Sloan was heel trots op onze Annie Sloan winkel

Annie Sloan kwam samen met Pauline Jane en Cal. Haar team waar ze altijd heel close mee samenwerkt. Wat gelijk opviel is dat Annie alle tijd neemt voor de klanten en met veel plezier de boeken aan het signeren was. Ook een persoonlijk woord of een foto is voor Annie geen enkel probleem. We hebben met elkaar enorm genoten van deze dag en het was voor Annie die we al vaak hadden gezien op andere locaties en ook in Oxford natuurlijk ook leuk om te zien waar The Shabby Shed nu precies zit. Annie vond het leuk om te zien dat onze hele winkel maar om één ding draait en dat is Annie Sloan Chalk Paint. Zei zoveel verf....Ja dat klopt dat is ons handelsmerk wij hebben altijd van alle kleuren heel veel verf. Wij willen niet dat klanten voor niets naar onze winkel komen. We waren heel trots dat we haar mochten ontvangen en vooral haar lieve complimenten deden ons goed. Al met al was het een hele geslaagde dag en was het heerlijk om Jane en Cal en Pauline weer te zien en hebben we van Annie zoals gebruikelijk weer enorm veel inspiratie gekregen die we weer graag aan u willen overbrengen.

Op onze site kunt u alles lezen over Annie Sloan en haar verf. Wij hebben véél foto's op de site met voorbeelden van wat klanten allemaal hebben gedaan met deze wonderverf. Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u veel mooie voorbeelden zien wat onze klanten allemaal doen met Annie Sloan Chalk Paint. Het leuke van deze pagina is dat er foto’s staan van voor en na zodat u echt de metamorfose kunt zien die je met Annie Sloan Chalk Paint kunt bewerkstelligen.

U kunt ons volgen op:

Annie Sloan in Nijkerk
Annie Sloan in Nijkerk

Shop nu je favoriete Annie Sloan artikelen