Annie Sloan hoogglans verf
Annie Sloan hoogglans verf

Annie Sloan hoogglans verf of zijdeglans verf bestaat die ? Hoogglans of zijdeglansverf kent een aantal omschrijvingen die ik graag eerst met u wil doornemen. Hoogglans is een stralende, zeer spiegelende oppervlaktekwaliteit, die een meer spiegelachtige reflectie geeft dan een oppervlak met glans- of zijdeglansafwerking. De glans van een verf wordt bepaald door de reflectie van licht op het oppervlak. Bij een hoogglansverf worden de lichtstralen door het oppervlak niet geabsorbeerd maar teruggekaatst. Annie Sloan Chalk Paint heeft van nature een matte uitstraling en dat is ook de reden dat zoveel mensen verliefd zijn op deze verf en de schare van gebruikers iedere dag verder toeneemt. Nu zijn er ook mensen die ondanks de verschrikkelijke geur van chemische verf die je weken hoofdpijn geeft graag willen werken met hoogglans verf of zijdeglans verf. Maar wat héél véél mensen niet weten is dat dit gewoon kan met Annie Sloan Chalk Paint. De verf zonder schuren en zonder gronden die u op bijna alle ondergronden kunt aanbrengen. Een natuurlijke verf die reukloos is en waar u geen last heeft van hoofdpijn voor weken als u er mee werkt. Maar hoe kan dat dan, want het is toch een matte verf?

Annie Sloan hoogglans verf maken

Annie Sloan hooglans of zijde glans verf maken is heel erg makkelijk. Wat u doet is de Annie Sloan soft wax aanbrengen en het vierentwintig uur laat intrekken in de verf. Het grootste gedeelte van de soft wax is dan ingetrokken in de verf en zal in de verf uitharden en het hard en watervast maken. Maar een klein gedeelte is nog niet in de verf getrokken. Met een droge witte katoenen doek gaat u dat uitwrijven. Wat u dan feitelijk doet is de bovenkant van de verf polijsten waardoor het gaat glimmen. Het is dus geen verharder met chemicaliën maar een simpel proces wat u zelf kunt doen. Niemand zal het verschil zien. Zo kunt u dus ook uw ramen, deuren of kozijnen met Annie Sloan gewoon een mooi glanzend effect geven. Met Annie Sloan Chalk Paint heeft u grenzeloze mogelijkheden waar wij u graag mee helpen. Voor alle technieken is op onze site een handleiding te vinden en we helpen u graag deze te gebruiken en hele mooie creaties te maken met deze geweldige verf. Zo weet u nu dat u op een goedkope manier zonder geur met een natuurlijke verf ook uw deuren of ramen kunt doen met Annie Sloan Chalk Paint.

Annie Sloan hoogglans verf
Annie Sloan hoogglans verf

Alles wat u wilt weten over Annie Sloan Chalk Paint en de toepassingen daarvan kunt u lezen op onze site. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze Annie Sloan  winkel in Nijkerk. Maar bent u niet in de gelegenheid om bij ons te komen kunt u uw Annie Sloan Chalk Paint ook direct online bestellen. Wij hebben altijd alle Annie Sloan Chalk Paint producten op voorraad en vandaag bestellen is uiteraard morgen veilig bij u thuis. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op:

Annie Sloan hoogglans verf kunt u zelf maken