• Verzendkosten tot €50: €4,95; vanaf €50,- gratis verzonden in Nederland

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Wij hebben voor u deze pagina gemaakt met Annie Sloan Chalk Paint Honfleur voorbeelden. Wij willen u graag meubels laten zien in deze mooie bruine kleur, zodat u een goed beeld krijgt welke mogelijkheden deze kleur heeft.

Voorbeeld van een trap en ladekast in de kleur Annie Sloan Honfleur

Annie Sloan Honfleur voorbeeld

Annie Sloan Honfleur voorbeeld


Links deze geweldig mooie trap is gedaan in Annie Sloan Honfleur en Annie Sloan Emperor Silk. Voordat u een trap gaat verven lees altijd eerst onze gratis handleiding trap verven met Annie Sloan. Rechts,  Annie Sloan Schilder in residentie Ildiko Horvath schilderde dit stuk in industriële pakhuisstijl. Ze gebruikte een mix van grafiet en Honfleur om een ​​diep chocoladebruin te creëren voor het hoofdgedeelte van het stuk, en voegde vervolgens contrasterende details toe in Barcelona Orange en een mix van Provence en Florence. Ze heeft het hele dressoir afgewerkt met een heldere Chalk Paint® Wax om haar lak te beschermen en een duurzame afwerking te geven.

Voorbeeld van een lamp en hoe je kleuren kan mengen in de kleur Honfleur

Annie Sloan Honfleur voorbeeld

Annie Sloan Honfleur voorbeeld


Links. Annie Sloan Honfleur in een blackwash, ijzerlook. Bloemaccenten in Provence en Barcelona Orange Kap Annie Sloan Honfleur met een blackwash gemaakt door ingspiration.nl. Rechts, Annie Sloan Honfleur mengen met Pure White op deze foto zie je het effect als je Honfleur gaat mengen met Pure White. De eerste balk is zuiver Honfleur, dan steeds een stapje erbij met Pure White dus 1 op 1, 1 op 2, 1 op 3 etc. Zo maak je zelf nieuwe kleuren

Voorbeeld van een nachtkastje in Annie Sloan Honfleur

Annie Sloan Honfleur voorbeeld

Annie Sloan Honfleur voorbeeld


Boven twee Annie Sloan Chalk Paint Honfleur voorbeelden gemaakt door Annie Sloan.

Voorbeeld van een krukje in Annie Sloan Honfleur

Annie Sloan Honfleur voorbeeld

Annie Sloan Honfleur voorbeeld


Boven een krukje in Annie Sloan Chalk Paint Honfleur en een stoel gedaan door Honfleur The Shabby Shed.

De kleur Annie Sloan Chalk Paint Honfleur

Annie Sloan Chalk Paint Honfleur is vernoemd naar een havenstad in Normandië in Frankrijk. Annie Sloan Chalk Paint Honfleur is geïnspireerd door de rijke warme bruin tinten in het rustieke Franse platteland. Deze rijke bruine kleur gaat heel goed samen met felle kleuren. Het ziet er geweldig mooi uit in combinatie met Scandinavian Pink, Barcelona Orange, Giverny, Provence, Greek Blue en Antibes Green. Het gaat ook heel goed samen met Louis Blue en Antoinette voor een elegante en klassieke look

Meer Annie Sloan verf Honfleur voorbeelden

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint Honfleur. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken van Annie Sloan Chalk Paint Honfleur op:

Voorbeeld van Annie Sloan verf Honfleur op een Ikea kast

Annie Sloan Honfleur voorbeeld

Annie Sloan Honfleur voorbeeld


Annie Sloan verf Honfleur is verkrijgbaar in