Annie Sloan Giverny voorbeeld
Annie Sloan Giverny voorbeeld

De pagina Annie Sloan voorbeelden Giverny hebben wij gemaakt om u een goed beeld te geven van deze mooie blauwe kleur op meubels. Met omschrijving bij de foto's zodat u een weloverwogen keus kunt maken om de kleur aan te schaffen. Annie Sloan Chalk Paint Giverny voorbeeld. Annie Sloan Chalk Paint Giverny is een vrolijk, schoon koel blauw. 

Bekijk alle Annie Sloan Chalk Paint Giverny voorbeelden

Maisies House schilderde deze ladekast met Chalk Paint® van Annie Sloan in Giverny, een helder, schoon, koel blauw en verouderde randen met Black Wax voor een meer verouderde look. Rechts ziet u de kleur Giverny zuiver bovenin en dat er steeds meer Pure White bij komt. Zo kan je dus zelf je eigen kleur Giverny maken.

Voorbeelden van Giverny op een grote kast en opberg kastje

Bij de kast zijn de kleuren gebruikt Annie Sloan Florence, Annie Sloan Giverny en Annie Sloan Tilton. Een vintage dressoir in boerderijstijl werd omgebouwd tot rekken. Het is geschilderd in Giverny en gewassen met Coco (Annie Sloan Chalk Paint). Het bleef achter met zijn originele karakter, inclusief scheur aan de bovenkant en enkele boorgaten die een verhaal vertellen over zijn geschiedenis

Annie Sloan Giverny voorbeeld
Annie Sloan Giverny voorbeeld
Annie Sloan Giverny voorbeeld
Annie Sloan Giverny voorbeeld

Voorbeelden van kaarsenstandaard en een ladekastje in de kleur Giverny

Kaarsenstandaards in Amsterdam Green, Giverny, Honfleur, Wall Paint in Graphite. Door dit te schilderen met Annie Sloan Chalk Paint in Giverny en afwerking met witte was, werd er een vervaagde denimlook gecreëerd op dit stevige dressoir. De ladeknoppen werden ontkoppeld met papieren servetten voor een unieke uitstraling. Opgewaardeerde vintage meubels die passen bij het interieur van vandaag.

Voorbeelden van een nachtkastje en muurkastje in de kleur Giverny

Annie Sloan | Inspiration | Sidetable painted in Giverny Chalk Paint. Goedemorgen Jayne, Wat een fantastische kleur is die Giverny. Ik heb hiermee een oud vitrinekastje gedaan met accenten in Scandinavian Pink. Verder is het kastje lichtjes doorgeschuurd, behandeld met clear wax en op bepaalde plaatsen met Dark wax. Weer helemaal gelukkig met het resultaat. En uiteraard z.s.m. de twee nieuwste kleuren bestellen. Fijne dag vandaag! Met vriendelijke groet, Britt's Restyling.

Annie Sloan Giverny voorbeeld
Annie Sloan Giverny voorbeeld
Annie Sloan Giverny voorbeeld
Annie Sloan Giverny voorbeeld

Voorbeelden nachtkastje en bijzet tafeltje in de kleur Giverny

Giverny Chalk Paint decorative paint by Annie Sloan on Small Table. Tafel in Annie Sloan Chalk Paint Giverny.

De kleur Annie Slon Chalk Paint Giverny

Annie Sloan Chalk Paint Giverny is een vrolijk, schoon koel blauw. Deze kleur ligt in de buurt van het groene scala van blauw, zonder rood erin. Het is een perfecte kleur voor een moderne, eigentijdspalet, en het ziet er geweldig uit met heldere, warme kleuren zoals Barcelona Orange en Scandinavian Pink en koele neutrale kleuren zoals Paloma. Giverny is vernoemd naar het dorp in Noord Frankrijk waar Claud Monet woonde. Dit briljante blauw was vooral populair in het begin van de 20e eeuw.

Voorbeelden van Giverny met stencils en Craqueleur en dark wax

Hoi Jayne, dit was mijn weekend project. Het tafeltje is Giverny blauw. Het blad is met een Petrushka sjabloon gedaan, met Barcelona, Antoinette en Antibes. Groetjes Gerriëtte.( foto 2) Krukje geverfd met Chalk Paint Giverny en afgewerkt met Black Wax en White Wax! 

Nog meer Annie Sloan Chalk Paint Giverny voorbeelden

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint Giverny. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden van Annie Sloan Chalk Paint Giverny bekijken op:

Annie Sloan Giverny voorbeeld
Annie Sloan Giverny voorbeeld

Shop de kleur Annie Sloan Giverny en u heeft het morgen in huis