Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Geplaatst op: 22 dec 2017

Annie Sloan demonstratie avond bij de Annie Sloan winkel in Nijkerk

Annie Sloan demonstratie avond is een speciale avond waarbij wij zoveel mogelijk klanten de technieken willen leren die je allemaal kan doen met Annie Sloan Chalk Paint. Veel mensen willen graag een workshop volgen maar wij hebben een wachtlijst van 300 mensen. Toch willen wij graag zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met de geweldige mogelijkheden die Annie Sloan verf u te bieden heeft. Daarom organiseren wij met het leukste pannenkoeken restaurant van Nijkerk de Waegh hele speciale avonden. Vanaf 17.00 uur bent u welkom bij het pannenkoeken restaurant en speciaal voor deze avond is er een arrangement waar u met een hele mooie korting heerlijk kunt eten en genieten van een glaasje wijn. Om 18,30 uur starten wij de demonstratie avond waar de eerste koffie gratis is. 

Programma demonstratie avond

Annie Sloan demonstratie avond

Annie Sloan demonstratie avond 22 December


Wij behandelen die avonden, hoe je moet werken met Chalk Paint van Annie Sloan, Stof moet verven, Stoffen stoelen moet verven, Werken met Dark Wax en Soft Wax, craqueluer en verf Crack en natuurlijk mag je alle vragen stellen. Na afloop van de avond is onze winkel open en hebben wij een speciale verassing voor iedereen ! Je moet je wel van te voren opgeven want het aantal plaatsen is beperkt. Wil je gebruik maken van het speciale arrangement om lekker te eten reserveer dan wel even van te voren bij de Waegh ! Graag tot snel op één van onze demonstratie avonden. We maken er altijd een heerlijke avond van. Je kan je opgeven op onze pagina Annie Sloan workshops als er avonden open staan door je aan te melden via het formulier onderaan. Je krijgt dan per mail van ons de bevestiging met daarbij de voucher om van te voren lekker te kunnen eten. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op:

Er staan duizenden foto's van klanten en wat ze allemaal gemaakt hebben met Annie Sloan Chalk Paint. U zult verbaasd zijn!

Annie Sloan demonstratie avond gratis in Nijkerk