Annie Sloan Demonstratieavond in Nijkerk

 

Omdat alle workshops van Annie Sloan inmiddels vol zijn hebben wij besloten een Annie Sloan demonstratieavond te organiseren op 22 December in Nijkerk.

 

Op de demonstatieavond laten we je zien hoe je moet werken met:

 

annie sloan demonstratie avondAnnie Sloan Chalk Paint
Diverse kwast technieken
Annie Sloan Soft Wax
Annie Sloan Dark Wax
Decoupage
Craqueleur
Verf Crack
Transfer
Stof moet verven
Stoffen stoelen kunt verven

 

De avond is in Pannenkoeken restaurant de Waegh in Nijkerk. U krijgt als u zich opgeeft een kortingsbon om voor de start van de avond met korting heerlijk te eten. U moet wel reserveren. Wij verzorgen de gehele avond, zelfs de eerste koffie betalen wij. En na de avond is de winkel uiteraard open waar wij een mooie actie voor u hebben die avond.

De demonstratieavonden zijn altijd erg druk bezocht dus geef u zo snel mogelijk op want vol is vol helaas. U kunt dat doen op onze pagina workshops onderaan op het inschrijfformulier. Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint van tafels, stoelen, keukens, trappen, muren, vloeren, stoffen stoelen, leer en nog veel meer. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's. 

 

Annie Sloan Demonstratie avond in Nijkerk daar moet u bij zijn