Geplaatst op: 16 sep 2015

Annie Sloan Dark Wax voor een mooie oude look met voorbeelden bij de Annie Sloan specialist

Annie Sloan Dark Wax is bij de liefhebber van Annie Sloan Chalk Paint niet meer weg te denken. Op bijgaande voorbeelden willen wij u graag laten zien wat je kan doen met Annie Sloan Dark Wax. Annie Sloan Dark wax is een heel mooi middel om de verf dieper donkerder en authentiek te maken.  Veel brocante liefhebbers gebruiken deze techniek om te werken met één kleur maar door de donkere wax toch veel verschillende nuances aan te brengen. Hierdoor lijkt het of er met diverse kleuren is gewerkt terwijl het toch met één kleur is gedaan, maar men gebruikt hiet gewoon de krijtverf techniek met donkere wax u kunt op onze pagina Dark Wax meer lezen over deze techniek. 

Breng Dark Wax nooit direct op de verf aan

Belangrijkste is dat u de Dark Wax nooit direct aanbrengt op de krijtverf. Als u Dark Wax aanbrengt op de krijtverf trekt het direct in de verf en heeft u geen controle over de juiste donkere kleurstelling die u wilt bereiken op de verf. Het is daarom belangrijk om eerst Soft Wax aan te brengen (zodat u een vettige ondergrond heeft waardoor u de Dark Wax kunt verspreiden en op een goede manier kunt aanbrengen). Doordat u het aanbrengt op de Soft Wax heeft de Dark Wax niet de mogelijkheid om direct in te trekken in de verf en kunt u de kleurstelling corrigeren hoe u dat wilt. Eventueel teveel aangebrachte Dark Wax kunt u verwijderen door met een katoenen laken (met wat Soft Wax) de Dark Wax er af te vegen.

Annie Sloan Dark WaxAnnie Sloan Dark Wax

Foto 1 Is Annie Sloan Chalk Paint Antibes Green met Dark Wax. Foto 2 is een techniek met Dark Wax dat lijkt op mahonie gedaan door Annie Sloan.

Annie Sloan Dark WaxAnnie Sloan Dark Wax

Foto 3 is Annie Sloan Chalk Paint Antibes Green wat met textuur is aangebracht en afgewerkt met Dark Wax. Bij foto vier is dezelfde techniek gebruikt maar dan met Annie Sloan Chalk Paint Florence.

Annie Sloan Dark WaxAnnie Sloan Dark Wax

Foto 5 Textuur en Dark Wax. Foto 6 Paris Grey met Dark Wax.

Annie Sloan Dark WaxAnnie Sloan Dark Wax

Op boven en onderstaande foto's ziet u nog meer voorbeelden met Dark Wax allemaal gedaan door onze klanten. U kunt nog veel meer mooie voorbeelden bekijken op de pagina voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint.

Annie Sloan Dark WaxAnnie Sloan Dark Wax

Dark wax gebruiksaanwijzing

Met Annie Sloan Chalk Paint kunt u aan de slag zonder te schuren of te gronden. De handleiding hoe u met Annie Sloan Chalk Paint moet werken kunt u hier vinden. Wij hebben nog veel en veel meer voorbeelden van kasten stoelen, stoffen stoelen, tegels, keukens, en nog veel meer op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan. Daar staan honderden foto's van onze klanten. Het leuke van deze pagina is dat er meestal foto's bij staan van hoe het was en hoe het geworden is na het verven met Annie Sloan krijtverf. 

Annie Sloan Dark WaxAnnie Sloan Dark Wax

Het werken met Dark wax is één van de technieken die wij behandelen op onze workshops die wij wekelijks geven. Informatie kunt u vinden op onze pagina Annie Sloan workshops.  Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's.

Annie Sloan Dark Wax voorbeelden bij de Annie Sloan specialist

Annie Sloan Dark Wax

€ 16,95 € 15,50