Geplaatst op: 22 dec 2017

Annie Sloan Chalk Paint voorbeeld Barcelona Orange met omschrijving

Annie Sloan Chalk Paint voorbeeld Barcelona Orange hebben wij voor u gemaakt zodat u een goed beeld krijgt van de kleur Barcelona Orange. Barcelona Orange is goed te combineren met Annie Sloan Chalk Paint Chateau Grey , Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey en Annie Sloan Chalk Paint Aubusson Blue. Het kastje onderaan de pagina is gedaan zonder andere technieken. Barcelona Orange is een warme kleur die goed is te combineren met neutrale kleuren. Wij adviseren u wel om alle meubels te behandelen met Annie Sloan Soft Wax. De Soft Wax trekt in de verf en maakt die hard, na enige dagen droogtijd kunt u dan uw meubelstuk met een sopje schoonmaken. Het kastje aan de linkerkant is afgewerkt met een combinatie van Dark Wax en Soft Wax om het een leuke vintage look te geven en het maakt de kleur Barcelona Orange wat dieper en warmer.

Annie Sloan Chalk Paint voorbeeld Barcelona OrangeAnnie Sloan Chalk Paint voorbeeld Barcelona Orange

Kastje uit onze winkel in Annie Sloan Chalk Paint Barcelona Orange. ( foto 2) Hier een foto met een kastje dat ik met ‪Annie Sloan Chalk Paint Barcelona Orange‬ heb geverf. super mooie kleur. Verleden jaar verf bij jullie gekocht en eindelijk het kastje ermee geverfd. superleuk geworden. Paula.

Annie Sloan Chalk Paint voorbeeld Barcelona OrangeAnnie Sloan Chalk Paint voorbeeld Barcelona Orange

Kastje in Annie Sloan Chalk Paint Barcelona Orange gedaan door Annie Sloan.( foto 2) Kastje met Annie Sloan Barcelona Orange. Groet Ariane.

Annie Sloan Chalk Paint voorbeeld Barcelona OrangeAnnie Sloan Chalk Paint voorbeeld Barcelona Orange

Eén van de unieke kenmerken van Annie Sloan Chalk Paint is niet alleen dat u niet hoeft te schuren of te gronden maar dat u onderling alle kleuren kunt mengen. Zo kunt u zelf alle kleuren van de regenboog maken. Links hebben we een simpel voorbeeld voor u waarbij u kunt zien welke kleuren er ontstaan als u aan Barcelona Orange een beetje old  White gaat toevoegen. Wil u weten hoe u kleuren moet mengen van Annie Sloan  kunt u daar alles over lezen op onze pagina Annie Sloan Chalk Paint kleuren mengen.Alles wat u wilt weten over Annie Sloan Chalk Paint en de toepassingen daarvan kunt u lezen op onze site. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze Annie Sloan winkel in Nijkerk. Maar bent u niet in de gelegenheid om bij ons te komen kunt u uw Annie Sloan Chalk Paint ook direct online bestellen. Wij hebben altijd alle Annie Sloan Chalk Paint producten op voorraad en vandaag bestellen is uiteraard morgen veilig bij u thuis.

Annie Sloan Chalk Paint voorbeeld Barcelona OrangeAnnie Sloan Chalk Paint voorbeeld Barcelona Orange

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u mooie voorbeelden zien wat onze klanten allemaal doen met Annie Sloan Chalk Paint. Het leuke van deze pagina is dat er foto’s staan van voor en na zodat u echt de metamorfose kunt zien die je met Annie Sloan Chalk Paint kunt bewerkstelligen. Ook hebben wij een speciale pagina op Pinterest met grote foto's waar de mooiste voorbeelden staan met Annie Sloan Chalk Paint.

Annie Sloan Chalk Paint voorbeeld Barcelona Orange en hoe je het moet doen