Geplaatst op: 22 dec 2017

Annie Sloan Chalk Paint voor keukens koop je bij de Annie Sloan specialist

Annie Sloan Chalk Paint voor keukens welke krijtverf moet ik daar nu voor gebruiken. Bij het bepalen van krijtverf voor keukens is het belangrijk om te kijken naar een aantal punten die wij graag met u door willen nemen. Allereerst welke krijtverf kan ik in de keuken gebruiken die voldoende sterk is en watervast zodat je op een normale manier, zelfs intensief de keuken kan gebruiken. Veel krijtverf kunt u niet gebruiken als krijtverf voor keukens omdat deze onvoldoende hechtingskracht hebben en een intensief gebruik in de weg staan. Verder wilt u natuurlijk niet schuren en geen onnodige tijd hierin steken en geen geld en energie steken in het gronden van uw keuken.

Annie Sloan Chalk Paint voor keukensAnnie Sloan Chalk Paint voor keukens

Hi Jayne,  Bedankt voor je advies. Ik heb in de bijlage de foto’s van m’n keuken meegestuurd. 
Op deze manier wil ik alles wel verven, zo makkelijk gaat het en wat ben ik blij met dit mooie resultaat. links Before: rechts Afther. Groet Miranda

annie sloan chalk paint voor keukensannie sloan chalk paint voor keukens

Hallo,  Ik ben zeer tevreden met het advies, gemak van het aanbrengen van de verf en laklagen. En het resultaat ben ik bijzonder blij mee! De gebruikte verf is chalk paint french linen. Vriendelijke groet. R.Jacobs

Annie Sloan Chalk Paint voor keukensAnnie Sloan Chalk Paint voor keukens

lieve Jane en Geert. het is me gelukt, mijn keuken is af Allemaal dankzij jullie uitleg, super bedankt. Gr Verjin. Ëén laag  Originial White en daarna een laag vernis gemengd met Original White en als laatste twee lagen matte vernis.

Onder ziet u in een filmpje het eindresultaat van wat een donkere zwarte keuken was. Naar nu helder wit gedaan met Annie Sloan verf en afgewerkt met decorateursvernis. Het is een ander huis geworden met een prachtige keuken.

Als laatste is de prijs natuurlijk van belang, hoeveel verf heb ik nodig voor de keuken en wat kost deze verf.

Annie Sloan Chalk Paint voor keukens

Annie Sloan Chalk Paint voor keukens

Bovenstaande foto's moesten wel groot want de keuken make over gedaan door  Avery verdient een groot formaat foto's echt geweldig.

Annie Sloan Chalk Paint voor keukensAnnie Sloan Chalk Paint voor keukens

Op bijgaande foto's ziet u de keuken van Tonnie, ze heeft gekozen voor Annie Sloan krijtverf in de kleur French Linen. De motivatie was eigenlijk kort en simpel.Annie Sloan Chalk Paint voor keukens is de beste oplossing omdat u niet hoeft te schuren, niet hoeft te gronden, u maakt de ondergrond vetvrij en brengt de krijtverf één keer dun aan. U laat het goed drogen voor minimaal 30 minuten. Daarna kunt u voor de 2e keer verven en werkt u het netjes af. Laat dat goed drogen en voor een keuken adviseren wij minimaal 24 uur om het vocht uit de waterverf want dat is Annie Sloan Chalk Paint goed te laten verdampen, hierdoor zal het extra sterk worden. Onderstaande foto is van Paulien die haar rode keuken gedaan heeft met Annie Sloan Country Grey.

Annie Sloan Chalk Paint voor keukensAnnie Sloan Chalk Paint voor keukens

Onderstaande foto is een mooie metamarfose met Annie Sloan Chalk Paint Petra die haar keuken een nieuwe kleur gaf met Annie Sloan in Paris Grey.

Annie Sloan Chalk Paint voor keukensAnnie Sloan Chalk Paint voor keukens

Supertrots op mij nieuwe leuken ik heb gekozen voor Annie Sloan Old Ochre. En dat voor mijn eerst project. Groetjes Joyce.

Annie Sloan Chalk Paint voor keukensAnnie Sloan Chalk Paint voor keukens

Na het drogen werkt u het bij op de plaatsen die u gemist heeft en eventuele kleine oneffenheden kunt u bijwerken met korrel180 schuurpapier.  Als u tevreden bent over het eindresultaat werkt u alles af met Keuken en tafel vernis deze vernis heeft een enorm hoge hardheidsgraad na droging ( u brengt het aan in 2 laagjes met tussendoor een droogtijd van twaalf uur). 

Annie Sloan Chalk Paint voor keukensAnnie Sloan Chalk Paint voor keukens

En u heeft van u oude keuken een hele mooie nieuwe keuken gemaakt. Die u door de Lacquer intensief kunt gebruiken, u hoeft niet bang te zijn voor vocht op spetters want de Lacquer is een uitstekende bescherming. En dat alles heeft u waarschijnlijk gedaan voor zo'n 67,50 dat is de verf inclusief de Keuken en tafel vernis. Eigenlijk kunnen we simpel stellen dat Annie Sloan Chalk Paint voor keukens is door het gemak van verwerken, de duurzaamheid en de prijs.

Annie Sloan Chalk Paint voor keukensAnnie Sloan Chalk Paint voor keukens

Dat je een keuken volledig kunt transformeren blijkt uit deze foto's die wij kregen van Berry en Kitty met de tekst "Hierbij de foto’s van de verandering van de keuken.Front van kastjes gedaan met parish grey en de zijkanten met 2 delen graphite en 1 deel parish grey.Zo heb je voor weinig geld een compleet nieuwe keuken!". Op onderstaande foto ziet u hoe Rob zijn keuken onderhanden heeft genomen met Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue. Rob heeft het afgewerkt met Keuken en tafel vernis.

Annie Sloan Chalk Paint voor keukensAnnie Sloan Chalk Paint voor keukens

Helemaal blij met mn nieuwe keuken dankzij de Chalk Paint van Annie Sloan. Gedaan met Original White en afgewerkt met Keuken en tafel vernis. Groetjes Melise.

Annie Sloan Chalk Paint voor keukensAnnie Sloan Chalk Paint voor keukens

Onderstaand de keuken van Marieke een geweldige transformatie die is gedaan met Annie Sloan Chalk Paint.

Annie Sloan Chalk Paint voor keukensAnnie Sloan Chalk Paint voor keukens

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint.U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's.

Handleiding keuken verven met Annie Sloan Verf

Deze handleiding is overgenomen van onze eigen site The Shabby Shed 

 • Ontvet uw keuken erg goed. Hoe schoon u ook bent, Vet is een vijand van de verf en een slecht effect op de hechting van de verf. Doe dit met een witte doek met St Marc, zodat u goed kunt zien of er nog vuil afkomt. Gebruik geen andere middelen dan St Marc. Die kunnen de verf verkleuren, Na het ontvetten met St Marc neemt u één keer de gehele keuken af met alleen water.

 • De keuken deurtjes heeft u horizontaal neergelegd, u kunt dan veel netter verven en u krijgt geen druipers. Eerst gaat u met een Annie Sloan kwast nummer acht alle naden en bewerkingen verven zodat er alleen nog maar horizontale vlakken overblijven. Verf éénmaal met een verfroller met korte haren, uitermate dun,. Laat dat dertig minuten drogen. En dan kunt u de 2e laag verf aanbrengen

 • Laat alles nu minimaal twaalf uur drogen

 • Na twaalf uur loopt u alles goed langs zie u iets wat u niet bevalt neem een schuurpapiertje korrel 400 en haal het heel voorzichtig weg. Blaas het stof goed weg.

 • U neemt nu de Decorateursvernis zijdeglans en meng deze in een verhouding van 50% decorateursvernis zijdeglans en 50% de kleur die u gebruikt. Heel goed roeren en breng deze laag extreem dun aan met een vernis kwast. Dit doen we om te voorkomen dat u met de vernis de verf opentrekt en witte vlekken krijgt. U sluit nu met kleurlak de verf af.

 • Na 4 uur drogen brengt u een tweede laag Decorateursvernis zijdeglans aan. Laat die 4 uur drogen.

 • Dan komt de laatste laag en dat doet u moet Decorateursvernis mat.

 • Na vier uur drogen heeft u een nieuwe keuken, niemand zal zien dat u het zelf heeft gedaan. Hij is als u de stappen volgt volledig glad en strak en uitermate mat.

Waarom eerst zijdeglans lak en dan mat ? Dit maakt samen een verbinding en maakt het extreem sterk. U heeft nu een keuken die kan tegen hitte, vocht, schoonmaakmiddelen en hij is weer als nieuw. Volg goed ons stappenplan dan heeft u het maximale resultaat.

Annie Sloan voorbeelden die er verder op onze site staan

 1. Annie Sloan voorbeelden kasten
 2. Annie Sloan voorbeelden rieten stoelen
 3. Annie Sloan voorbeelden op stoffen stoelen
 4. Annie Sloan voorbeelden op tafels
 5. Annie Sloan voorbeelden op deuren
 6. Annie Sloan voorbeelden slaapkamers
 7. Annie Sloan voorbeelden kinderkamers
 8. Annie Sloan voorbeelden buikkastjes
 9. Annie Sloan voorbeelden trappen
 10. Annie Sloan voorbeeld keukens
 11. Annie Sloan voorbeelden met Dark Wax
 12. Annie Sloan distressing voorbeelden
 13. Annie Sloan decoupage voorbeelden
 14. Annie Sloan voorbeelden leer
 15. Annie Sloan voorbeelden meubels
 16. Annie Sloan voorbeelden stof
 17. Annie Sloan voorbeelden gordijnen
 18. Annie Sloan voorbeelden buiten
 19. Annie Sloan voorbeelden kasten
 20. Annie Sloan voorbeelden glas
 21. Annie Sloan voorbeelden Gilding Wax
 22. Annie Sloan voorbeelden tegels
 23. Annie Sloan voorbeelden metaal
 24. Annie Sloan voorbeelden lampenkappen
 25. Annie Sloan voorbeelden Ikea meubels
 26. Annie Sloan voorbeelden vloeren
 27. Annie Sloan voorbeelden schoolbordverf
 28. Annie Sloan voorbeelden fineer
 29. Annie Sloan voorbeelden hoogglans keukens van fineer
 30. Annie Sloan voorbeelden bloempotten
 31. Annie Sloan voorbeelden Amsterdam Green
 32. Annie Sloan voorbeelden Antibes Green
 33. Annie Sloan voorbeelden Antoinette
 34. Annie Sloan voorbeelden Arles 
 35. Annie Sloan voorbeelden Aubusson Blue
 36. Annie Sloan voorbeelden Barcelona Orange
 37. Annie Sloan voorbeelden Burgundy 
 38. Annie Sloan voorbeelden Chateau Grey
 39. Annie Sloan voorbeelden Chicago Grey
 40. Annie Sloan voorbeelden Coco 
 41. Annie Sloan voorbeelden Country Grey
 42. Annie Sloan voorbeelden Cream
 43. Annie Sloan voorbeelden Duck Egg Blue
 44. Annie Sloan voorbeelden Emile
 45. Annie Sloan voorbeelden Emperor's Silk
 46. Annie Sloan voorbeelden English Yellow
 47. Annie Sloan Firle voorbeeld
 48. Annie Sloan voorbeelden Florence
 49. Annie Sloan voorbeelden French Linen 
 50. Annie Sloan voorbeelden Giverny
 51. Annie Sloan voorbeelden Graphite
 52. Annie Sloan voorbeelden Greek Blue
 53. Annie Sloan voorbeelden Henrietta
 54. Annie Sloan voorbeelden Honfleur
 55. Annie Sloan voorbeelden Lem Lem
 56. Annie Sloan voorbeelden Louis Blue
 57. Annie Sloan voorbeelden Napoleonic Blue
 58. Annie Sloan voorbeelden Old Ochre 
 59. Annie Sloan voorbeelden Old Violet
 60. Annie Sloan voorbeelden Old White
 61. Annie Sloan voorbeelden Olive
 62. Annie Sloan voorbeelden Original White
 63. Annie Sloan voorbeelden Paloma 
 64. Annie Sloan voorbeelden Paris Grey
 65. Annie Sloan voorbeelden Primer Red 
 66. Annie Sloan voorbeelden Provence
 67. Annie Sloan voorbeelden Pure White
 68. Annie Sloan voorbeelden Rodmell 
 69. Annie Sloan voorbeelden Scandinavian Pink
 70. Annie Sloan voorbeelden Svenska Blue
 71. Annie Sloan voorbeelden Tilton
 72. Annie Sloan voorbeelden Versailles
 73. Annie Sloan voorbeelden Witte kleuren
 74. Annie Sloan voorbeelden Buine kleuren
 75. Annie Sloan voorbeelden Oranje kleuren
 76. Annie Sloan voorbeelden Paarse kleuren
 77. Annie Sloan voorbeelden Groene kleuren
 78. Annie Sloan voorbeelden Blauwe kleuren
 79. Annie Sloan voorbeelden Gele kleuren
 80. Annie Sloan voorbeelden Rode kleuren
 81. Annie Sloan voorbeelden Neutrale kleuren

Annie Sloan Chalk Paint voor keukens koopt u bij de Annie Sloan specialist