Geplaatst op: 11 sep 2015

Annie Sloan Versailles voorbeelden 

Annie Sloan Chalk Paint Versailles is een kleur die heel erg makkelijk samen gaat met andere kleuren en geeft het daardoor extra karakter onze advies combinatie is met Annie Sloan Chalk Paint Old Violet. Annie Sloan verf is een ademende verf wij adviseren u altijd om het meubelstuk te behandelen met Clear wax en op bijgaande foto ziet u waarom ik graag werk met Dark Wax .Na behandeling met Soft Wax is uw meubelstuk waterafstotend, de Soft Wax trekt in de top laag van de verf maakt het extra hard en stevig, doordat het waterafstotend is kunt u het gewoon met een doekje schoonmaken.

Annie Sloan Chalk Paint Versailles voorbeeldAnnie Sloan Chalk Paint Versailles voorbeeld

Bovenstaande kast is gedaan met Annie Sloan Chalk Paint Versailles in combinatie met Original. En afgewerkt met Soft Wax in combinatie met Dark Wax.

Annie Sloan Chalk Paint Versailles voorbeeldAnnie Sloan Chalk Paint Versailles voorbeeld

Wat een beetje Annie Sloan Chalk Paint Versailles en Soft Wax al niet doet! Groetjes Marianne.

Annie Sloan Chalk Paint Versailles voorbeeldAnnie Sloan Chalk Paint Versailles voorbeeld

Wat een klein potje Annie Sloan Chalk Paint Versailles van 250 ml voor een transformatie kan geven laten deze foto van Feodora wel zien ( foto 1) Britt en Sven waren in de gelukkige situatie dat Bertha hun kast volledig onder handen heeft genomen met Chateau Grey aan de buitenkant en de binnenkant in Versailles. Geschilderd van binnen en buiten.

De kleur Versailles

Annie Sloan Chalk Paint Versailles is een verfijnde subtiele kleur, maar werkt ook heel erg goed met moderne meubelstukken. Annie Sloan Chalk Paint Versailles is een kleur die andere kleuren goed oppikt en verandert het karakter daarvan. Als je Annie Sloan Chalk Paint Versailles combineert met Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue, verlicht Henrietta, Cream, Old, White of Original White is het net of je terug gaat in de tijd naar het hof van Versailles. Maar als je de combinatie neemt met Annie Sloan Chalk Paint Provence, Duck Egg Blue of Coco dan is het een brutale moderne kleur geworden. Annie Sloan Chalk Paint Versailles gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Old Violet, Emile, Primer Red en Henrietta

Nog meer Versailles voorbeelden

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint van tafels, stoelen, keukens, trappen, muren, vloeren, stoffen stoelen, leer en nog veel meer in de kleur Versailles. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden van Annie Sloan Chalk Paint versailles bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's.

Annie Sloan Chalk Paint Versailles is verkrijgbaar in

Annie Sloan pakket 2 Versailles

€ 71,45 € 67,50

Annie Sloan pakket 1 Versailles

€ 51,95 € 49,00