Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Geplaatst op: 03 jan 2018

Wanneer moet je Annie Sloan verf verdunnen

Annie Sloan Chalk Paint verdunnen doe je met een klein beetje water. Annie Sloan Chalk Paint verdunnen, wanneer moet je dat wel en wanneer moet je dat niet doen. Onderstaand ziet u wat simpele spelregels waarbij we u graag helpen om zeker te weten wanneer u in ieder geval moet verdunnen. Verder moet u altijd voor u gaat verven eerst de pot met Annie Sloan Chalk Paint op zijn kop zetten voor tien minuten en dan goed oproeren met een roerstokje. Het kleur pigment zit namelijk altijd onderin de pot en u wilt geen kleurverschil krijgen. Dan houd u het roerstokje omhoog en u kijkt hoe de verf van het sokje naar beneden gaat. Is dat te dik dan kunt u zonder problemen tien procent met water verdunnen. Ingedikte verf moet u altijd verdunnen. En donkere kleuren ( veel kleur pigment eigenlijk ook bijna altijd).

  • Schilderen van meubels - Hierbij niet verdunnen
  • Schilderen van Trappen - Niet verdunnen mits je met een lakroller wilt werken
  • Schoolbordverf - Niet verdunnen
  • Muurverf - Niet verdunnen mits er structuur of spachtelputz op de muur zit dan 30% verdunnen
  • Stof verven - Verdunnen verhouding 1 liter verf 3 a 4 liter water
  • Stof op stoelen - verdunnen, mag er niet op blijven liggen en niet doorheen lekken (afhankelijk van de soort stof de mengverhouding aanpassen)
  • Schilderen van vloeren - Met kwast niet verdunnen met de roller wel verdunnen
  • Whitewash (kan met alle kleuren) moet de verf zo verdunt zijn met water dat je kan sponsen

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint. Het leuke van deze pagina is dat er foto’s staan van voor en na zodat u echt de metamorfose kunt zien die je met Annie Sloan Chalk Paint kunt bewerkstelligen. Ook hebben wij een speciale pagina op Pinterest met grote foto's waar de mooiste voorbeelden staan met Annie Sloan Chalk Paint. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op:

Annie Sloan Chalk Paint verdunnen lees hoe je dat moet doen