Annie Sloan Chalk Paint transformatie
Annie Sloan Chalk Paint transformatie

Annie Sloan Chalk Paint transformatie van Ilona en Dennis, wat een geweldig mooi project hebben ze gedaan. Soms krijg je foto's waar ik met open ogen vol trots echt minuten naar kan kijken en dit was zo'n heel speciaal moment. Ilona en Dennis hebben echt iets verschrikkelijks moois gemaakt en een groot aantal technieken toegepast die ze voor jullie hebben omschreven. Kijk en geniet wat voor mooie dingen je kan doen met Annie Sloan Chalk Paint, Soft Wax, Dark Wax Brass Leaf en Gold Size.

Bekijk een geweldige Annie Sloan Chalk Paint transformatie

Hier iet u de kast in originele staat. Hier zijn de kleuren Louis Blue en Antibes Green gemengd, verhouding ongeveer 2/3 Louis Blue en 1/3 Antibes green. Eerste laag Annie Sloan Chalk Paint dun aangebracht daarna zo'n half uur laten drogen om vervolgens de 2 de laag aan de brengen, zodat de Annie Sloan Chalk Paint goed gedekt heeft. Het kastje één nacht laten drogen om verder te kunnen gaan met het afwerken.

Op het houtsnijwerk, de scharnieren en de sloten hebben is Brass Leaf gebruikt. Dit is gedaan op de volgende manier. Eerst met een heel fijn penseeltje de goudlijm aangebracht op de delen waar we je Brass Leaf wil hebben, doe dit wel stukje voor stukje waar je het wilt hebben, anders zit het overal. Gebruik een kleinere droge ronde kwast om de Brass Leaf te tamponneren. Pak heel voorzichtig een blaadje Brass Leaf en leg het op de Gold Size die je hebt aangebracht en tamponneer dan met je droge kwast de Brass Leaf erop. Restanten veeg je weg met je kwast, sommige stukjes Brass Leaf kan je nog gebruiken op een ander stukje. Laat de Gold Size met de Brass Leaf erop even drogen. Daarna is het hele kastje in de Clear Wax gezet, om vervolgens wat accenten aan te brengen met de Dark wax. Gebruik hiervoor een kwast en een katoenen doek om de wax goed uit te kunnen wrijven. En na "2" dagen heb je zo'n prachtig kastje.

Benodigdheden voor deze Annie Sloan transformatie 

Antiek kastje met mooi houtsnijwerk -Louis Blue - Antibes Green -Brass Leaf -Gold Size - Clear Wax- Dark Wax. Deze pagina is tot stand gekomen met dank aan Dennis en Ilona. Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint van tafels, stoelen, keukens, trappen, muren, vloeren, stoffen stoelen, leer en nog veel meer. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op:

Annie Sloan Chalk Paint transformatie
Annie Sloan Chalk Paint transformatie

Bestel nu de producten om deze transformatie te maken