Annie Sloan Chalk Paint proefpotjes
Annie Sloan Chalk Paint proefpotjes

Annie Sloan verf proefpotjes zijn er ook. Maar de naam Annie Sloan Chalk Paint proefpotjes doet geen eer aan de inhoud ervan. Ja er zijn héél veel krijtverf of kalkverf proefpotjes op de markt, maar met een potje Annie Sloan Chalk Paint kunt u veel meer doen dan dat het woord doet geloven. Met een potje van 120 ml kunt u ongeveer 1,5 vierkante meter verven, uitermate handig voor bijvoorbeeld de poten van de tafel als u het blad in een andere kleur wilt verven.

Met een proefpotje Annie Sloan verf kunt u 1,3 vierkante meter verven

U hoeft dan niet twee keer één liter aan te schaffen. Maar wat denkt u van kinderstoeltjes, kleine kastjes, spiegels, lampenkapjes, terracotta potjes, kaarsen standaards, het verven van de stoffen zitting van een stoel, of gewoon als ondergrond voor het distressen met twee kleuren. U kunt het allemaal doen met krijtverf proefpotjes.

Proefpotjes zijn handig om kleuren mee te mengen

Maar er zijn veel meer mogelijkheden, u gebruikt twee kleine potjes van honderd ml van Antibes Green en u mengt het met Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue en u krijgt een geweldig mooie mint groene kleur. En het totaal van 360 ml is dan voldoende om een buikkastje mee te verven. Met een Annie Sloan Chalk Paint proefpotje kunt u dus veel meer doen dan het woord doet geloven. Wij verkopen krijtverf proefpotjes van 120 ml in alle kleuren en hebben deze altijd voor u op voorraad. Dus als u morgen aan de slag wilt gaan om uw eigen kleuren te mengen, vandaag bestellen en u heeft morgen uw Annie Sloan Chalk Paint in huis.

Proefpotjes van 120 ml zijn ook verkrijgbaar voor Annie Sloan Muurverf

Handig als u eerst een kleur wilt testen voor u overgaat tot de aanschaf van 2,5 liter muurverf. Een ander handig hulpmiddel is de gratis Annie Sloan muurverf kleurenkaart.

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint van tafels, stoelen, keukens, trappen, muren, vloeren, stoffen stoelen, leer en nog veel meer. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op:

Annie Sloan Chalk Paint proefpotjes
Annie Sloan Chalk Paint proefpotjes

Shop nu proefpotjes Annie Sloan verf