• Verzendkosten tot €50: €4,95; vanaf €50,- gratis verzonden in Nederland

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Op deze pagina willen wij u laten zien wat de mogelijkheden zijn van de kleu Paris Grey. Door u mooie voorbeelden te laten zien op kasten, trappen, vloeren, muren, metaal en nog veel meer

Bekijk alle Annie Sloan Paris Grey voorbeelden

Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey is een zachte licht blauwe grijze kleur, het kleur idee is ontstaan door de geverfde meubels in een elegant Frans Chateau, gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Primer Red en Annie Sloan Chalk Paint Cream.

Voorbeelden van een doorgeschuurde kast en een kledingkast in de kleur Paris Grey

Annie Sloan Paris Grey voorbeeld

Annie Sloan Paris Grey voorbeeld


We willen u eerst graag laten zien dat je bij Annie Sloan Chalk Paint alle kleuren kunt mengen en zo je eigen kleuren kunt maken. De kast links is wel één van mijn favorieten van de afgelopen weken. Het is een mix van Paris Grey en Louis Blue, maar omdat de kast zo perfect tot in detail is doorgeschuurd kan je niet zien dat het een nieuwe creatie is met Annie Sloan verf. Enorm knap gedaan. (rechts) Deze kast is een mix van Annie Sloan Paris Grey en Annie Sloan Louis Blue.

Voorbeelden van een vitrine kast en een trap in Paris Grey

Annie Sloan Paris Grey voorbeeld

Annie Sloan Paris Grey voorbeeld


De kast links is gedaan in Annie Sloan verf Paris Grey. Annie Sloan Verf Paris Grey is door de samenstelling een favoriete Annie Sloan kleur. Grijs met blauw. Het is een warme kleur die makkelijk is te combineren met andere kleuren. De trap rechts is gedaan in Annie Sloan Old White en de midden strook in Annie Sloan Paris Grey. Het is slim maar ook heel mooi gedaan. Als je de trap gaat verven lees altijd eerst onze handleiding trap verven met Annie Sloan. Volg alle stappen precies en u heeft een trap waar u jaren plezier van zult hebben.

Voorbeelden van een metalen chandelier en een muur in Annie Sloan Paris Grey

Annie Sloan Paris Grey voorbeeld

Annie Sloan Paris Grey voorbeeld


ook metaal verven is geen enkel probleem, zoals u ziet op de linker foto. Deze kroonluchter is gedaan in Annie Sloan Paris Grey. Werk het af met Polyvine decorateursvernis zodat u het goed kunt blijven schoonmaken ( denk aan vliegenpoep) Deze expositie ruimte rechts in Oxford The UK is gedaan in Annie Sloan Wall Paint Paris Grey.

Voorbeelden van Annie Sloan Paris Grey op een spiegel, ladekast en een buffetkast

Annie Sloan Paris Grey voorbeeld

Annie Sloan Paris Grey voorbeeld


De kast links is gedaan in Paris Grey en verder is er gebruik gemaakt van Annie Sloan Coco en Annie Sloan Old White. Deze geweldige kast is gedaan door Leslie Stocker één van de beste Annie Sloan kunstenaars. De rechter kast is zuiver Paris Grey, de kleur en de kast zijn zo mooi. Niet voor niets is Paris Grey één van de meest favoriete kleuren van Annie Sloan.

Voorbeelden van de kleur Annie Sloan Paris Grey op een kastje en een keuken

Annie Sloan Paris Grey voorbeeld

Annie Sloan Paris Grey voorbeeld


Links ziet u een kastje wat is gedaan met Annie Sloan Paris Grey en in detail is afgewerkt met Annie Sloan Brass Leaf. Knap gedaan en heel mooi geworden. De keuken rechts is een school voorbeeld hoe een keuken met worden na het verven met Annie Sloan Verf. Super strak, spek glad. Dat komt omdat tot in detail onze handleiding is gevolgd en als je dat doe krijg je een nieuwe keuken in Paris Grey zoals deze waar je weer jaren plezier van zult hebben. En niemand kan zien dat jij het hebt gedaan, want iedereen zal geloven dat hij gespoten is of nieuw. Gaaf toch.....

Voorbeelden van een ladekast en een buffetkast in de kleur Paris Grey

Annie Sloan Paris Grey voorbeeld

Annie Sloan Paris Grey voorbeeld


De laden kast links is gedaan in Annie Sloan Paris Grey. Annie Sloan Verf Paris Grey is door de samenstelling een favoriete Annie Sloan kleur. Grijs met blauw. Het is een warme kleur die makkelijk is te combineren met andere kleuren. De kast rechts vind ik geweldig, als mensen scherpe kleuren gebruiken maakt mij dat blij, want wees eerlijk de combinatie van Paris Grey en Barcelona Orange is toch super.

Voorbeelden in de kleur Paris Grey van een buikkastje en een nachtkastje

Annie Sloan Paris Grey voorbeeld

Annie Sloan Paris Grey voorbeeld


Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey voorbeeld van een heel mooi buikkastje. Als u meubels heeft geverfd met Annie Sloan Chalk Paint deze altijd afwerken met Annie Sloan soft was. Hiermee is uw meubelstuk duurzaam, sterk en vetvrij en waterafstotend en kunt u er jaren lang plezier van hebben. Voor het verven van Annie Sloan Chalk Paint adviseren wij u onze handleiding te lezen. Ook voor het afwerken met Soft Wax hebben wij speciaal een handleiding voor u geschreven. Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey lijkt optisch snel droog maar u moet zich realiseren dat dit het oppervlak is en het echt uitdrogen dagen in beslag neemt. De eerste paar dagen bij meubels wat voorzichtig zijn is niet onverstandig. Het opbouwen van meerdere dunne lagen maakt de Annie Sloan verf veel en veel sterker en het is dus verstandig om meerdere dunne lagen aan te brengen en dat is beter dan 1 dikke laag. De meubels adviseren wij altijd af te werken met Annie Sloan Soft Wax de vloeren of trappen altijd af werken met Annie Sloan Lacquer. U kunt Annie Sloan verf verdunnen met water zodat u een roller kunt gebruiken voor het aanbrengen van de verf of het kunt aanbrengen met een spons om een mooie look te krijgen, hiervoor zijn een groot aantal technieken. Maar u kunt ook heel erg goed werken met decoupage, craqueluer, crackle effect, distressing of een mooie oude look aanbrengen met Dark Wax.

Voorbeelden van een kast en een keuken in de kleur Paris Grey

Annie Sloan Paris Grey voorbeeld

Annie Sloan Paris Grey voorbeeld


De secretaire heb ik bij de kringloopwinkel aangeschaft.( foto links) Daar heb ik een rand opgezet en het bovenste gedeelte van de kast heb ik zelf gemaakt. Het eindresultaat kent dus i.p.v. drie rijen knopjes vier rijen. De kast is geschilderd in Paris Grey, daarna in de blanke was en vervolgens een "white wash" laag met Original. De binnenkant van de kastjes, de binnenkant van de laden en de secretaire geschilderd met Greek Blue en in de blanke was. Met vriendelijke groet, Harrie. Rechts ziet u een keuken gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey.

Voorbeelden in Annie Sloan Paris Grey van een stoel en een tuinhuisje

Annie Sloan Paris Grey voorbeeld

Annie Sloan Paris Grey voorbeeld


Hallo, Deze mooie stoel heb ik een nieuw jasje gegeven ( foto 1) Bewerkt met Annie Sloan Duck Egg Blue en Annie Sloan Paris Grey. Groet Beata.( foto 2) Verf gekocht Paris Grey en Old White voor ons chalet. Eerst het schuurtje gedaan en dit is het geworden.

Voorbeelden van de kleur Paris Grey op bijzet tafeltjes en een mix van Paris Grey

Annie Sloan Paris Grey voorbeeld

Annie Sloan Paris Grey voorbeeld


Onderstaande tekst schreef Wendy ( Foto 1) toen ze ons de foto's mailde, geweldig de tekst zegt genoeg: "Vorige week waren mijn man mijn zoontje en ik bij jullie in de winkel en wij zijn voor het eerst aan de slag gegaan met Annie Sloan krijtverf Paris Grey in combinatie met Annie Sloan Soft wax en daarna bewerkt met Dark Wax. Wat is dat leuk om mee te werken zeg en wat verslavend. Tot snel in de winkel". ( foto 2) Massieve Secretaire in de Annie Sloan kleuren: 50% French Linen en Paris Grey en 50% Old White en de binnenkant is in Annie Sloan Chalk Paint Antoinette. Afgewerkt met White Wax.

Voorbeelden van een TV kast en een dressoir in Paris Grey

Annie Sloan Paris Grey voorbeeld

Annie Sloan Paris Grey voorbeeld


De kleur Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey

Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey is een zacht lichtblauwe grijze kleur. Dat maakt de kleur speciaal want het is geen zuiver grijs. Het is de kleur die het meest is geassocieerd met beschilderde meubels in een elegant Frans kasteel en van oud Zweedse landhuizen. Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey gaat mooi samen met Annie Sloan Chalk Paint Old White en vooral als je dan Paris Grey als onderkleur gebruikt bij het distressen (doorschuren). Verder kan je het goed combineren met Annie Sloan Chalk Paint Primer Red, Cream en Burgundy.

Annie Sloan Paris Grey is verkrijgbaar in:

Voorbeelden van alle kleuren Annie Sloan kunt u hier vinden:

 1. Annie Sloan Amsterdam Green voorbeeld
 2. Annie Sloan Antibes Green voorbeeld
 3. Annie Sloan Antoinette voorbeeld
 4. Annie Sloan Arles voorbeeld
 5. Annie Sloan Athenian Black Voorbeelden
 6. Annie Sloan Aubusson Blue voorbeeld
 7. Annie Sloan Barcelona Orange voorbeeld
 8. Annie Sloan Burgundy voorbeeld
 9. Annie Sloan Capri pink voorbeelden
 10. Annie Sloan Chateau Grey voorbeeld
 11. Annie Sloan Chicago Grey voorbeeld
 12. Annie Sloan Coco voorbeeld
 13. Annie Sloan Country Grey voorbeeld
 14. Annie Sloan Cream voorbeeld
 15. Annie Sloan Duck Egg Blue voorbeeld
 16. Annie Sloan Emile voorbeeld
 17. Annie Sloan Emperor Silk voorbeeld
 18. Annie Sloan English Yellow voorbeeld
 19. Annie Sloan Firle voorbeeld
 20. Annie Sloan Florence voorbeeld
 21. Annie Sloan French Linen voorbeeld
 22. Annie Sloan Giverny voorbeeld
 23. Annie Sloan Graphite voorbeeld
 24. Annie Sloan Greek Blue voorbeeld
 25. Annie Sloan Henrietta voorbeeld
 26. Annie Sloan Honfleur voorbeeld
 27. Annie Sloan Lem Lem voorbeeld
 28. Annie Sloan Louis Blue voorbeeld
 29. Annie Sloan Napoleonic Blue voorbeeld
 30. Annie Sloan Old Ochre voorbeeld
 31. Annie Sloan Old Violet voorbeeld
 32. Annie Sloan Old White voorbeeld
 33. Annie Sloan Olive voorbeeld
 34. Annie Sloan Original White voorbeeld
 35. Annie Sloan Oxford Navy voorbeelden
 36. Annie Sloan Paloma voorbeeld
 37. Annie Sloan Paris Grey voorbeeld
 38. Annie Sloan Primer Red voorbeeld
 39. Annie Sloan Provence voorbeeld
 40. Annie Sloan Pure White voorbeeld
 41. Annie Sloan voorbeelden Rodmell
 42. Annie Sloan Scandinavian Pink voorbeeld
 43. Annie Sloan Svenska Blue voorbeelden
 44. Annie Sloan voorbeelden Tilton
 45. Annie Sloan Versailles voorbeeld

Nog meer Paris Grey voorbeelden

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden Paris Grey bekijken op:

Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey is verkrijgbaar in