Geplaatst op: 11 sep 2015

Annie Sloan Paris Grey voorbeeld

Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey is een zachte licht blauwe grijze kleur, het kleur idee is ontstaan door de geverfde meubels in een elegant Frans Chateau, gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Primer Red en Annie Sloan Chalk Paint Cream.

Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey voorbeeldAnnie Sloan Chalk Paint Paris Grey voorbeeld

Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey voorbeeld van een heel mooi buikkastje. Als u meubels heeft geverft met Annie Sloan Chalk Paint deze altijd afwerken met Annie Sloan soft was. Hiermee is uw meubelstuk duurzaam, sterk en vetvrij en waterafstotend en kunt u er jaren lang plezier van hebben. Voor het verven van Annie Sloan Chalk Paint adviseren wij u onze handleiding te lezen. Ook voor het afwerken met Soft Wax hebben wij speciaal een handleiding voor u geschreven. Annie Sloan Chalk Paint Paris Greylijkt optisch snel droog maar u moet zich realiseren dat dit het oppervlak is en het echt uitdrogen dagen in beslag neemt. De eerste paar dagen bij meubels wat voorzichtig zijn is niet onverstandig. Het opbouwen van meerdere dunne lagen maakt de Annie Sloan verf veel en veel sterker en het is dus verstandig om meerdere dunne lagen aan te brengen en dat is beter dan 1 dikke laag. De meubels adviseren wij altijd af te werken met Annie Sloan Soft Wax de vloeren of trappen altijd af werken met Annie Sloan Lacquer. U kunt Annie Sloan verf verdunnen met water zodat u een roller kunt gebruiken voor het aanbrengen van de verf of het kunt aanbrengen met een spons om een mooie look te krijgen, hiervoor zijn een groot aantal technieken. Maar u kunt ook heel erg goed werken met decoupage, craqueluer, crackle effect, distressing of een mooie oude look aanbrengen met Dark Wax.

Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey voorbeeldAnnie Sloan Chalk Paint Paris Grey voorbeeld

De secretaire heb ik bij de kringloopwinkel aangeschaft.( foto links) Daar heb ik een rand opgezet en het bovenste gedeelte van de kast heb ik zelf gemaakt. Het eindresultaat kent dus ipv drie rijen knopjes vier rijen. De kast is geschilderd in Paris Grey, daarna in de blanke was en vervolgens een "white wash" laag met Original. De binnenkant van de kastjes, de binnenkant van de laden en de secretaire geschilderd met Greek Blue en in de blanke was. Met vriendelijke groet, Harrie. Rechts ziet u een keuken gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey.

Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey voorbeeldAnnie Sloan Chalk Paint Paris Grey voorbeeld

Hallo, Deze mooie stoel heb ik een nieuw jasje gegeven ( foto 1) Bewerkt met Annie Sloan Duck Egg Blue en Annie Sloan Paris Grey. Groet Beata.( foto 2) Verf gekocht Paris Grey en Old White voor ons chalet .. Eerst schuurtje gedaan en dit is het geworden.

Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey voorbeeldAnnie Sloan Chalk Paint Paris Grey voorbeeld

Onderstaande tekst schreef Wendy ( Foto 1) toen ze ons de foto's mailde, geweldig de tekst zegt genoeg: "Vorige week waren mijn man mijn zoontje en ik bij jullie in de winkel en wij zijn voor het eerst aan de slag gegeaan met Annie Sloan krijtverf Paris Grey in combinatie met Annie Sloan Soft wax en daarna bewerkt met Dark Wax. Wat is dat leuk om mee te werken zeg en wat verslavend. Tot snel in de winkel". ( foto 2) Massieve Secretaire in de Annie Sloan kleuren: 50% French Linen en 50% Old White en de binnenkant is in Annie Sloan Chalk Paint Antoinette. Afgewerkt met White Wax.

Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey voorbeeldAnnie Sloan Chalk Paint Paris Grey voorbeeld

De kleur Paris Grey

Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey is een zacht lichtblauwe grijze kleur. Dat maakt de kleur speciaal want het is geen zuiver grijs. Het is de kleur die het meest is geassocieerd met beschilderde meubels in een elegant Frans kasteel en van oud Zweedse landhuizen. Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey gaat mooi samen met Annie Sloan Chalk Paint Old White en vooral als je dan Paris Grey als onderkleur gebruikt bij het distressen (doorschuren). Verder kan je het goed combineren met Annie Sloan Chalk Paint Primer Red, Cream en Burgundy.

Voorbeelden van alle kleuren Annie Sloan kunt u hier vinden:

 1. Annie Sloan Amsterdam Green voorbeeld
 2. Annie Sloan Antibes Green voorbeeld
 3. Annie Sloan Antoinette voorbeeld
 4. Annie Sloan Arles voorbeeld
 5. Annie Sloan Aubusson Blue voorbeeld
 6. Annie Sloan Barcelona Orange voorbeeld
 7. Annie Sloan Burgundy voorbeeld
 8. Annie Sloan Chateau Grey voorbeeld
 9. Annie Sloan Chicago Grey voorbeeld
 10. Annie Sloan Coco voorbeeld
 11. Annie Sloan Country Grey voorbeeld
 12. Annie Sloan Cream voorbeeld
 13. Annie Sloan Duck Egg Blue voorbeeld
 14. Annie Sloan Emile voorbeeld
 15. Annie Sloan Emperor Silk voorbeeld
 16. Annie Sloan English Yellow voorbeeld
 17. Annie Sloan Firle voorbeeld
 18. Annie Sloan Florence voorbeeld
 19. Annie Sloan French Linen voorbeeld
 20. Annie Sloan Giverny voorbeeld
 21. Annie Sloan Graphite voorbeeld
 22. Annie Sloan Greek Blue voorbeeld
 23. Annie Sloan Henrietta voorbeeld
 24. Annie Sloan Honfleur voorbeeld
 25. Annie Sloan Lem Lem voorbeeld
 26. Annie Sloan Louis Blue voorbeeld
 27. Annie Sloan Napoleonic Blue voorbeeld
 28. Annie Sloan Old Ochre voorbeeld
 29. Annie Sloan Old Violet voorbeeld
 30. Annie Sloan Old White voorbeeld
 31. Annie Sloan Olive voorbeeld
 32. Annie Sloan Original White voorbeeld
 33. Annie Sloan Paloma voorbeeld
 34. Annie Sloan Paris Grey voorbeeld
 35. Annie Sloan Primer Red voorbeeld
 36. Annie Sloan Provence voorbeeld
 37. Annie Sloan Pure White voorbeeld
 38. Annie Sloan voorbeelden Rodmell
 39. Annie Sloan Scandinavian Pink voorbeeld
 40. Annie Sloan Svenska Blue voorbeelden
 41. Annie Sloan voorbeelden Tilton
 42. Annie Sloan Versailles voorbeeld

Nog meer Paris Grey voorbeelden

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden Paris Grey bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's.

Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey is verkrijgbaar in