Annie Sloan Chalk Paint Paloma voorbeeld
Annie Sloan Chalk Paint Paloma voorbeeld

Op deze pagina willen wij u de mogelijkheden laten zien van de grijs paarse kleur Paloma. U ziet een groot aantal voorbeelden en foto's met omschrijving van Annie Sloan Paloma op meubels.

Bekijk alle Annie Sloan Paloma voorbeelden 

Annie Sloan Chalk Paint Paloma is een kleur die gebruikt werd toen er voor het eerst een reeks paarse tinten verscheen bij Annie Sloan. De kleur kan ook gebruikt worden als een eigentijdse kleur. De kleur is grijs met een paarse tint. Annie Sloan Chalk Paint Paloma voorbeeld hebben wij voor u gemaakt om te laten zien wat voor mooie dingen je kunt maken met de kleur Paloma van Annie Sloan Chalk Paint. Annie Sloan Chalk Paint is de ideale verf om uw meubels mee op te knappen, u kunt dit namelijk doen zonder te schuren en zonder te gronden. U kunt het aanbrengen op bijna iedere ondergrond en het gebruiken, voor muren, trappen, vloeren, keukens en nog veel meer. Vanwege het hoge kleurpigment gehalte heeft het een uitstekende dekking en hechtingskracht en kunt u met 1 liter wel 12 tot 13 vierkante meter verven.

Voorbeelden van Annie Sloan Paloma op ladekastjes

Het kastje is gedaan in Annie Sloan Paloma, wat je heel goed kan zien is dat Paloma heel mooi past bij grijstinten, omdat Paloma een tint is die zowel heel mooi grijs als Paars in zich heeft. Rechts een kastje wat is gedaan in een mix van Annie Sloan Paloma en Emile. daarna heel mooi doorgeschuurd.

Paloma voorbeeld van een keuken en ladekast

Niet heel veel mensen durven aparte kleuren te kiezen voor hun project. juist daarom is deze keuken in Paloma echt bijzonder, maar ook heel mooi geworden Bij het verven van een keuken gebruik onze handleiding en volg echt alle stappen. Dan krijg je een ijzersterke mooie nieuwe keuken. Rechts een mooi meubelstuk in Annie Sloan verf Paloma. Annie Sloan Verf Paloma is een mooie grijze kleur met een toevoeging van Paars kleurpigment. Past mooi bij Grijze tinten, maar ook bij de Paarse tinten

Annie Sloan Chalk Paint Paloma voorbeeld
Annie Sloan Chalk Paint Paloma voorbeeld
Annie Sloan Chalk Paint Paloma voorbeeld
Annie Sloan Chalk Paint Paloma voorbeeld

Paloma voorbeeld op een stoel en doorgeschuurde kast met Paloma

Deze stoel is een plaatje geworden dankzij Annie Sloan Paloma. Het meubelstuk rechts zal veel mensen aanspreken. Je ziet heel veel meubels die mensen op van allerlei manieren verouderen. Door te schuren of te werken met donkere wax. Beiden is gedaan bij dit kastje in Annie Sloan Paloma.

Voorbeeld van twee kastjes in Paloma beiden met decoupage

Op bijgaande foto laat Anita zien met haar nachtkastje waar ze gisteren de laatste hand aan heeft gelegd wat Paloma voor een geweldig mooie kleur is. Annie Sloan Chalk Paint Paloma is een mooie stijlvolle warm grijze taupe kleur met veel diepte gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint French Linen en Aubusson Blue. Op de volgende foto ziet u hoe ik geïnspireerd door de lente zon zelf aan de slag ben gegaan met Annie Sloan Chalk Paint. Ik heb het kastje beplakt met met plak papier met mooie bloemen en afgewerkt met Soft Wax en Dark Wax voor een mooie vintage look. Uiteraard hier een daar een beetje doorgeschuurd om hem compleet te maken.

Annie Sloan Chalk Paint Paloma voorbeeld
Annie Sloan Chalk Paint Paloma voorbeeld
Annie Sloan Chalk Paint Paloma voorbeeld
Annie Sloan Chalk Paint Paloma voorbeeld

Voorbeeld van van een kastje in Annie Sloan Paloma

Kastje gedaan door Annie Sloan in Annie Sloan Chalk Paint Paloma. Annie Sloan Chalk Paint Paloma is een mooie warm grijze kleur, met hierin taupe en veel diepte en een paarse ondertoon. Annie Sloan Chalk Paint Paloma werd gebruikt toen voor het eerst een nieuwe reeks paarse tinten verscheen. Annie Sloan Chalk Paint Paloma kan ook worden gebruikt als een eigentijdse neutrale kleur. Annie Sloan Chalk Paint Paloma gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint French Linen en Aubusson Blue

Voorbeeld van stoffen stoelen met Paloma

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u de mooiste voorbeelden vinden , allemaal door klanten gemaakt door onze klanten en het leuke van deze pagina is dat het foto's heeft van voor en na. Alles wat u wilt weten over Annie Sloan Chalk Paint en de toepassingen daarvan kunt u lezen op onze site. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze Annie Sloan  winkel in Nijkerk. Maar bent u niet in de gelegenheid om bij ons te komen kunt u uw Annie Sloan Chalk Paint ook direct online bestellen. Wij hebben altijd alle Annie Sloan producten op voorraad en vandaag bestellen is uiteraard morgen veilig bij u thuis. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken van Annie Sloan Chalk Paint Paloma op:

Annie Sloan Chalk Paint Paloma voorbeeld
Annie Sloan Chalk Paint Paloma voorbeeld
Annie Sloan Chalk Paint Paloma voorbeeld
Annie Sloan Chalk Paint Paloma voorbeeld

Voorbeelden van een ladekastje en een bureau in de kleur Olive

Beste Jayne, Heel erg bedankt voor je informatie en adviezen. Het eerste onderdeel is inmiddels klaar. De grenen kastjes zijn omgetoverd tot iets geheel anders! Ik heb alleen de kleur Paloma gebruikt met Dark Wax accenten op de knoppen en paneeltjes. Het staat prachtig bij m'n nieuwe vloer, muren en vooral m'n nieuwe dekbed!. Bijgaand een paar foto's. De deuren boven ben ik nog mee bezig. De andere kast in het rood staat in de planning voor later. Vriendelijke groet, Hanneke.

Shop de kleur Annie Sloan Paloma en u heeft het morgen in huis