Annie Sloan Chalk Paint Original White voorbeeld met omschrijving

 

Annie Sloan Chalk Paint Original White is een warm licht romige, zacht wit. Deze witte tint van oude geverfde meubelstukken kan worden gecombineerd met Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue of Antoinette, voor een delicaat oud Frans resultaat. Het gaat heel goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey. De kleur Annie Sloan Chalk Paint Original White gebruikt men heel erg vaak voor deuren en kozijnen omdat de kleur overeenkomt met de ral kleuren die men hier vaak voor gebruikt.

annie sloan chalk paint original white voorbeeld

annie sloan chalk paint original white voorbeeld 1

Helemaal blij met mn nieuwe keuken dankzij de Chalk Paint van Annie Sloan. Gedaan met Original White en afgewerkt met Annie Sloan Lacquer. Groetjes Melise.( foto 2) Het wijnkastje in Annie Sloan Original White gezet en dan de dark wax met een doek aangebracht Groetjes Marga.

annie sloan chalk paint original white voorbeeld 2

annie sloan chalk paint original white voorbeeld 3

Bij het lade kastje heb ik geschuurd want zag er niet uit. Toen 3x original White erop daarna wax en daarna met een kwast en een heel klein beetje dark wax erop en uigewreven.En daarvoor nog wel eerst doorgeschuurd Groetjes Marga. ( foto 2) Leuk bankje gescoord op een rommelmarkt voor het goede doel. Nou daar weet deze dame wel raad mee. En daarmee ook nog es het goede doel gesteund en ik heb er een leuk hoekje aan overgehouden in Annie Sloan Chalk Paint Original White Gr Mieke.

annie sloan chalk paint original white voorbeeldv4annie sloan chalk paint original white voorbeeld 5

Beuken fineer keuken geschilderd met Annie Sloan Chalk Paint Original White. Zo mooi geworden. Groetjes Marieken.

annie sloan chalk paint original white voorbeeld 6

annie sloan chalk paint original white voorbeeld 7

Ze zijn er even mee bezig geweest met hun keuken maar het eindreultaat is dan ook geweldig Annie Sloan Chalk Paint Original White.

 

Nog meer Annie Sloan Original White voorbeelden

 

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint Original White van tafels, stoelen, keukens, trappen, muren, vloeren, stoffen stoelen, leer en nog veel meer. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden van Original White bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's.

 

Annie Sloan Chalk Paint Original White voorbeelden en hoe je ze moet maken